ID-Cooling FrostFlow X 240 sızdırır mı?

@Akif Aynı cevabı keşke İngiltere'de ki bir müşteri de alsa. Yalnızca biz Türk vatandaşları bu kadar haklarından mahrum yaşıyoruz maalesef.

Aynı ürünün İngiltere Amazon'da satışı:

Satıcı (EU-ID Cooling) ile müşteri arasında geçen diyalog:

Soru:

-Will you cover repair costs if it leaks? (Sızdırma yaşanırsa onarım ücreti karşılanacak mı?

Cevap:

If there is a leak, you will need to contact the manufacturer, send the item back and allow them to check what caused the leak and if they're at fault they will reimburse you. (Eğer bir sızıntı varsa, üreticiyile iletişime geçmeniz, ürünü onlara geri göndermeniz ve sızıntının neden kaynaklandığını kontrol etmelerine izin vermeniz gerekmekte, eğer sorun onlardan kaynaklıysa zararınız karşılanacaktır.)

Yani bu diyalog İngiltere Amazon'da geçiyor fakat bizim ülkemizde aldığımız cevap satıcıyla iletişime geçin oluyor. Anlam veremiyorum açıkçası.

Ürün 45-50 Pound bandında bir ürün. Vergilerle bize normalde gelmesi gereken fiyat ortalama 700-750TL. Fiyatının iyi olması üzüyor beni. Garanti ile ilgili firma tarafından bir teminat alsam, hem forum sakinlerine rahatça önerebilecek hem de satın alacağım.

O zaman satilik ID Cooling SE224XT. Siparis verdim.
Bu arada içerisinden TG05 macun çıkıyor FrostFlow 240'ın. Ayrı bir macun alırsan daha iyi olur, pek iyi değil TG05. Deneyimlemiştim. SE-224-XT'den çıkan TG25 gibi iyi değil.

Bu arada içerisinden TG05 macun çıkıyor FrostFlow 240'ın. Ayrı bir macun alırsan daha iyi olur, pek iyi değil TG05. Deneyimlemiştim. SE-224-XT'den çıkan TG25 gibi iyi değil.
Konudan ayrı bir konu sormak istiyorum, gerçekten ID-Cooling ürünlerine aşık mısınız yoksa esprisine mi kullanıyorsun profil fotoğrafını hocam?

@BerkayZ87, Hocam merhaba. SE 224XT sogutucudan buna gecilir mi sizce? 70-75 derecelerden alip dusurur mu sizce? Kasada 5 fan mevcut, XPG Invader. Islemci i7 10700F.
Düşürür düşürmesine ama 10700F nasıl 70 75 derecede çalışıyor ki? Stres testinde mi?

Bu arada ID Cooling sıvı soğutmalarını önermeme sebeplerimden en temeli buydu. Su sızdırmazlık garantisi olayına güvenemiyordum. Sıvı soğutmada Silverstone ve Arctic gibi markalar tercih edilmeli. Arctic zaten Liquid Freezer serisine 6 yıl garanti veriyor. Arctic'in desteği de çok iyi, forumda sahte MX-4 alan birisine orijinalini yollamışlardı, çok basit bir macun düşünün onu yolladılar. Silverstone da su sızdırma durumunda bütün sistemi karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…