ID-Cooling SE-214-XT alınır mı?

TheMNC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Developer & Rapper
RAM
23
Merhaba R5 5600x işlemcim için

ID-Cooling SE-214-XT​

Fanı aldım henüz elime ulaşmadı, stok fan ile amd turbo boost (CPB)özelliği açıkken en ufak bir işlemde bile işlemci sıcaklığım çok hızlı bir şekilde 95 derecelere kadar çıkıp işlemci watti kesiyordu, boşa düşünce soguyordu sonra biostan CPB kapattım yük altında max 85 e kadar çıktı bir süre öyle kullandım fakat işlemcinin tam performansını alamıyorsunuz CPB kapattıktan sonra 3.7 ghz ye kadar çıkıyor max sonrasında malum yaz ayına girdik boost kapalı olmasına rağmen 90 lari görmeye başladım sizce sorun işlemciden olabilir mi yoksa soğutucu kaynaklı mıdır? aldığım bu soğutucu işimi görür mü kullanan varsa bilgi verebilir mi

Son düzenleme:
İdare eder, stok fandan sonra her soğutucu iyi gelecektir.
Hocam kullandınız mı soğutucunun performansı nasıl kasa da biraz küçük hava akışı zor oluyor yük altında nasıl bir değerler alırım?

12400F te işkence test 58 dereceyi geçmedim.

Alınmaz şu an. Daha iyi alternatifleri var. 100TL farkla ondan katla iyi soğutucu var.

Daha uyguna da daha iyisi var.

Hocam kullandınız mı soğutucunun performansı nasıl kasa da biraz küçük hava akışı zor oluyor yük altında nasıl bir değerler alırım?
Kullanıyorum şu anda 5600 ile ve pek önermiyorum daha iyileri alınabilir üstteki arkadaşın dediği gibi. 5600X gibi bir işlemciyle aynı değerleri büyük ihtimalle alamazsın.

Aralarında ki performans farki baya var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…