Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.012 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #11 Ryoes dedi: Yanında LGA1700 için parçalar geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Termal macunda sürülü oluyor.
Ryoes dedi: Yanında LGA1700 için parçalar geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Termal macunda sürülü oluyor.
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #12 Cursor dedi: Evet. Termal macunda sürülü oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Hepsiburada'dan sipariş ettim.
Cursor dedi: Evet. Termal macunda sürülü oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Hepsiburada'dan sipariş ettim.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.012 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #13 Ryoes dedi: Tamam teşekkürler Hepsiburada'dan sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Pazarama'dan sipariş verseydin Aras Kargo ile gelecekti, bu yüzden saygı duyarım.
Ryoes dedi: Tamam teşekkürler Hepsiburada'dan sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Pazarama'dan sipariş verseydin Aras Kargo ile gelecekti, bu yüzden saygı duyarım.
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Nisan 2024 #14 Ryoes dedi: Tamam teşekkürler Hepsiburada'dan sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Pttawm veya pazarama da daha ucuz aynı satıcı niye fazla para verdiniz?
Ryoes dedi: Tamam teşekkürler Hepsiburada'dan sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Pttawm veya pazarama da daha ucuz aynı satıcı niye fazla para verdiniz?
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #15 Laf anlatamıyoruz bazılarına anlıyorsunuzdur