Rehber ID Cooling SE-224 XT alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya zaten montaj videosu koydu. Dediğin gibi anakartın kendi plakası ile montaj yapılıyor.

Montaj videolarını zaten farklı farklı kişilerden izledim ama aklıma tek oturmayan şey oydu sağol hocam.
@BerkayZ87 hocam montajını yaptım. R5 3500X işlemci CPB kapalı boşta 43, P95 ile yaptığım 20-25 dakikalık testte Max 68 gördü. Durum nasıl sizce? Boşta sıcaklıkları daha düşük gördüm sizin testlerde sanki acaba macunu mu fazla sürdüm diyorum ama hava sıcaklığının da biraz etkisi var galiba.

Son düzenleme:
Bende de o civarda bir fark oldu. Fan sesi konusunda bence çok rahatsız edici değil bir de üstüne kulaklık takarsam duymuyorum bile.
Boştaki sıcaklıklarınız nedir acaba merak ettim.

Voltajda sıkıntı yaşıyorum. Gigabyte B450M S2H anakartım var. 1.3 voltaj verdim 80 dereceyi geçmiyor. Şu an voltajı düşürürek stabilesi yakalamaya çalışıyorum.

40 45 arası.

Kafama takılan fan birden hızlanıp bazen yavaşlıyor neden acaba?

Genelde bende o CPB açık olunca oluyordu sürekli voltaj dengesizliğinden. Siz voltaj ayarı yapıyormuşsunuz kesin bir şey söyleyemeyeceğim maalesef, buradaki bilgili arkadaşlar yardımcı olsa daha iyi olur. Voltaj işine girişecektim soğutucuyu aldıktan sonra fakat bugün incelediğimde oyunlarda taş çatlasın 5~10 fps fark faratıyordu izlediğim birkaç videoda. Renderla da işim olmayınca çok uğraşmadım. İleride belki uğraşırım artık.

Anladım.
@BerkayZ87hocam yardımcı olur musunuz? Voltaj ayarını tam ayarlayamıyorum.
Anladım.
@BerkayZ87hocam yardımcı olur musunuz? Voltaj ayarını tam ayarlayamıyorum.

10 dakikadır stres testi yapıyorum. Sıcaklıklar bu voltaj değeri de CPU-Z'de yazıyor. Voltaj ayarını biraz düşürünce Windows kendini onarıma girdi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    302 KB · Görüntüleme: 76
  • 1.png
    305,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
10400f bf5 82 derece stok fan ile görünce hemen bu ürünün beyaz versiyonu satın aldım.
elimde hali hazırda akasa viper 2 yıldır kullandığım fan mevcut. CPU fanı üzerine monte edersem orjinal fanıda CPU soğutucusun arka tarafına ilave edebilirmiyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…