Rehber ID Cooling SE-224 XT alınır mı?

Yapabilirsin, ama kendi fanı ön tarafda durması görünüş için daha iyi olur. Zaten kendi fanı da performans olarak gayet iyi.

Yapabilirsin, ama kendi fanı ön tarafda durması görünüş için daha iyi olur. Zaten kendi fanı da performans olarak gayet iyi.
okey arkada akasa önde kendi fanı olacak şekilde ayarlayacağım.
okey arkada akasa önde kendi fanı olacak şekilde ayarlayacağım.
Ürün dün elime ulasti bugun kurulumunu yaptim 10400f islemci bf5 85derecede çakma mx4 ile seyir ederken bu sogutucu icindeki macun ile 57 derece max deger seyir etti.

Son düzenleme:
28 derece düşüş, geyet iyi. Ki bu oyunda. İşlemci testinde bu değer 30 dereceye bile çıkabilir muhtemelen.

28 derece düşüş, geyet iyi. Ki bu oyunda. İşlemci testinde bu değer 30 dereceye bile çıkabilir muhtemelen.
4006 mhz tek cekirdek boost frekans hic degismedi hala 4006 mhz ama 28 derece cpu nun sagligi acisindan gayet iyi bir düşüş.

4006 mhz tek cekirdek boost frekans hic degismedi hala 4006 mhz ama 28 derece cpu nun sagligi acisindan gayet iyi bir düşüş.
Bildiğim kadarıyla zaten işlemci çoklu çekirdekte maks 4000 MHz oluyor. Tekli çekirdek de 4300 olabiliyor. İşlemciler böyle genelde.

Şuan 11400 işlemcim ile Se-224-xt kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Yakın zamanda 11700 alacağım. Zaten K olmadığı için overclock ile işim olmayacak. Sadece oyun amaçlı kullanıyorum. Se-224 yeterli olur mu ?

10700 ile kullandım tüm cekirdekler tam yük altında 65-70, oyun esnasında 60-64 aralıgında degerler almıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…