Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Merhaba, ID-Cooling SE 224 aldım ama aparatı kapalı nasıl açabilirim? Dosya Ekleri image.jpg 161,4 KB · Görüntüleme: 99 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Çözüm ExellionTR 25 Haziran 2023 Hocam o kısmın açıldığına emin misiniz ? 2 yıl önce SE 224 alıp kurulum yapmıştık fakat hiç böyle bir şey yapmaya çalıştığımızı hatırlamıyorum. Kurulum için şu videolara bir göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam o kısmın açıldığına emin misiniz ? 2 yıl önce SE 224 alıp kurulum yapmıştık fakat hiç böyle bir şey yapmaya çalıştığımızı hatırlamıyorum. Kurulum için şu videolara bir göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.827 Makaleler 1 Çözümler 39 25 Haziran 2023 #2 Hocam o kısmın açıldığına emin misiniz ? 2 yıl önce SE 224 alıp kurulum yapmıştık fakat hiç böyle bir şey yapmaya çalıştığımızı hatırlamıyorum. Kurulum için şu videolara bir göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam o kısmın açıldığına emin misiniz ? 2 yıl önce SE 224 alıp kurulum yapmıştık fakat hiç böyle bir şey yapmaya çalıştığımızı hatırlamıyorum. Kurulum için şu videolara bir göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 25 Haziran 2023 #3 Orası açılmıyor ki orayı açmana gerek yoki hangi işlemciye takacaksın ? Onun ucunda vidaya benzer çıkıntılar olması lazım kutudan çıkan vidaları oraya takacaksın arkasından açmayacaksın. Artı 0 Eksi
Orası açılmıyor ki orayı açmana gerek yoki hangi işlemciye takacaksın ? Onun ucunda vidaya benzer çıkıntılar olması lazım kutudan çıkan vidaları oraya takacaksın arkasından açmayacaksın.
KS KS Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Arkadaşlar ters takmışım kusura bakmayın ramlarden dolayı doğru yöne takamadım kasanın arkasına doğru üflüyor sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ters takmışım kusura bakmayın ramlarden dolayı doğru yöne takamadım kasanın arkasına doğru üflüyor sıkıntı olur mu?
C cellman3092 Decapat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 342 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #5 AMD işlemci ise buna benzer şekilde takman gerekiyor. Dosya Ekleri IMG_20230623_194353.jpg 173,1 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
KS KS Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #6 cellman3092 dedi: AMD işlemci ise buna benzer şekilde takman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet böyle taktım ama fan arka egzoza doğru üflüyor sorun olur mu? Artı 0 Eksi
cellman3092 dedi: AMD işlemci ise buna benzer şekilde takman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet böyle taktım ama fan arka egzoza doğru üflüyor sorun olur mu?
C cellman3092 Decapat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 342 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #7 Lyc dedi: Evet böyle taktım ama fan arka egzoza doğru üflüyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıcak havay arkaya doğru egzoz fandan atacak şekilde olmalı doğru. Dosya Ekleri IMG_20230530_234324.jpg 96,3 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Lyc dedi: Evet böyle taktım ama fan arka egzoza doğru üflüyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıcak havay arkaya doğru egzoz fandan atacak şekilde olmalı doğru.
KS KS Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #8 cellman3092 dedi: Sıcak havay arkaya doğru egzoz fandan atacak şekilde olmalı doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerden dolayı bunun tam tersi şekilde sorun olur mu? Prime95 10dakikalık testte 62 derece oldu en fazla. Tek sıkıntı çok ani ısı değişimi oluyor bir anda 30 oluyor hemen 40 oluyor 35e düşüyor falan. Son düzenleme: 25 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
cellman3092 dedi: Sıcak havay arkaya doğru egzoz fandan atacak şekilde olmalı doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerden dolayı bunun tam tersi şekilde sorun olur mu? Prime95 10dakikalık testte 62 derece oldu en fazla. Tek sıkıntı çok ani ısı değişimi oluyor bir anda 30 oluyor hemen 40 oluyor 35e düşüyor falan.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #9 Lyc dedi: Hocam RAM'lerden dolayı bunun tam tersi şekilde sorun olur mu? Prime95 10dakikalık testte 62 derece oldu en fazla. Tek sıkıntı çok ani ısı değişimi oluyor bir anda 30 oluyor hemen 40 oluyor 35e düşüyor falan. Genişletmek için tıkla... Normal. Artı 0 Eksi
Lyc dedi: Hocam RAM'lerden dolayı bunun tam tersi şekilde sorun olur mu? Prime95 10dakikalık testte 62 derece oldu en fazla. Tek sıkıntı çok ani ısı değişimi oluyor bir anda 30 oluyor hemen 40 oluyor 35e düşüyor falan. Genişletmek için tıkla... Normal.