ID-Cooling SE-224-XTS ARGB alınır mı?

TockPro

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM PRO 3600MHz
Ekran kartı
6600xt
Anakart
ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz (OC)
İşlemci
Ryzen 5 5600X
İyi günler. İşlemci soğutucusu bakıyorum uzun zamandır bu modeli gözüme kestirdim.
Çoğu kişi de öneriyor. Bunu almak mantıklı mı, herhangi bir alternatifi var mıdır acaba?
Ayrıca işlemcim 5600X ekran artım ise 6600XT.
Uyumlu çalışırlar değil mi?
Bütçe 1000-1200 arası.

Siyah kasaya beyaz fan gider mi?

Beyazı çok güzel duruyor ben şimdi alacak olsam kesinlikle beyaz alırdım, hem daha az toz çeker.

Uyumluluk konusunda bir sıkıntı yoktur değil mi?

Alıyorum hocam o zaman. nedense beyaz olanı daha ucuz benim de işime gelir .
Beyaz olanı alıyorum.

Şimdi aklıma geldi içinden termal macun çıkıyor değil mi?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Ürün elime ulaştı ve monte etmek için 1.30 saat uğraştım neredeyse eziyet çektim. Monte ederken 1 vidası girdi diğeri çıktı girdi çıktı falan derken öldüm gittim.
Ama asıl sorun bu değil. RGB takma yerini bulamadım. Evet bulamadım 3 pinli bir yer buldum fakat başlık yuvarlak olduğu için zorlamak istemedim. Acaba anakartım da RGB takma yerı yok mu?

Son düzenleme:
Maalesef anakartınızda ARGB desteği bulunmuyor bu yüzden onun gireceği bir yuva da bulunmamakta.

Yapabileceğiniz en mantıklı çözüm kumandalı ARGB kontrolcülerden alıp kullanmak olacaktır.

https://www.amazon.com.tr/Bluetooth-kontrol-değişimi-uygulaması-kontrolü/dp/B098X7GKH9/ref=sr_1_2?keywords=rgb%2Bkontrolcü&qid=1690312843&sr=8-2&th=1

Bu tip bir şey alıp okuyucusunu kasanın camından görülebilecek bir yere koyup onun üzerinden kontrol etmek en mantıklı çözüm sizin açınızdan.

Farklı kontrolcülere de bakabilirsiniz.

Şu anlık RGB'siz kullanmayı düşünüyorum. Nasıl oldu anlamadım ama 25 derecelik bir fark oluştu.
Normalde 88 90 arası olan sıcaklık değeri şimdi 65 ila 75 arası. Kaliteli ürün.

SE-224-XT Basic modeli var. Asıl kaliteli olan o ancak piyasada bulunmuyor. Hava akışı diğer modellerden daha yüksek. XTS ARGB de kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…