ID-Cooling SE-225-XT ve XF-12025-SD alınır mı?

selam2

Picopat
Arkadaşlar Dark maxima kasa için 2 fan, işlemci içinde 1 cift fanlı kule tipi sogutucu alacağım normalde tek fan sıvı sogutucu alacaktım Corsair, sonra kule tipi daha iyi dediler bende memlekette aynı kişide hem XF 12025 SD fan, hem de SE 225 XT kule tipi buldum kaliteli diyorlar ama bilemedim alınır mı sizce?
*İşlemci R5 5600
*Anakart B550M-K

Yalnız kasa fanlarının yorumlarına baktığımda gürültülü diye şikayetler aldım. Sıkıntı etmezseniz alın. Gerçi soğutucunun yanında hediye gibiler.
biliyorum, 1800rmp baya fazla ama sogutma önemli hocam dün kasa aldım frisby diye 1200rmp hava akışı aşırı kötüydü iade edicem yarın.

Yalnız kasa fanlarının yorumlarına baktığımda gürültülü diye şikayetler aldım. Sıkıntı etmezseniz alın. Gerçi soğutucunun yanında hediye gibiler.
bu arada sağolun hocam yardım için.

@borisyeisar hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın aklıma bir şey takıldı 1350 SE225 yerine cift fanlı sıvı sogutucu alsam nasıl olur?

Son düzenleme:
@borisyeisar hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın aklıma bir şey takıldı 1350 SE225 yerine cift fanlı sıvı sogutucu alsam nasıl olur?
R5 5600 için abartmanıza gerek yok. SE225 bile fazla gelirken hiç gerek yok sıvı soğutmaya. Muhtemelen performansları da benzer olur o fiyattaki sıvı soğutucuların. Daha düşük bile olabilir. Kasa fanı almaycaksanız bütçeyi düşürüp SE-224XT alın cebinizde para kalsın.

sıvı sogutucuya hiç bulaşmaya değmez mi diyorsunuz bu işlemçi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…