ID-Cooling SE-226-XT alınır mı?

JL1XeZ

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kasa: Asus TUF GT301 İşlemci: Anakart: Asus Prime H610M-E D4 İşlemci: Intel Core i5-12400F Ekran Kartı: Asus TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB Ram: CORSAIR 8+8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 SSD: WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma Psu: Asus TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze 135mm Fanlı Güç Kaynağı
i5 13600KF için alınır mı? Kasam 240 mm desteklemiyor. Kasam GT301.
AK620 ile aynı özellikte neredeyse anakartı büker diye daha hafif bir soğutucu bakıyorum, buna denk geldim.
Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Hocam aldınız mı?

Arkadaşlar almadım lakin para biriktiren bir kardesiniz oldugum icin şu an yarisini anca biriktirebildim. Alacağım çünkü yabancı forumlarda iyi soğutulduğunu gördüm bulursam linkini buraya atarım i5 13600KF'yi bile soğutuyordu o yüzden Ryzen 7 7700Xe kadar sogutacigini dusunuyorum cunku i5 13600KF'nin TDP degeri daha yuksek Ryzen 7 7700Xe göre o yüzden Ryzen 7 7700X'de soğutacagini dusunuyorum.

Hocam imzanızda almış gözüküyorsunuz, değerler nasıl değişti? Ben de almayı düşünüyorum da. Bende Ryzen 5 7600 var da stok fan ile oyunda 90 dereceyi görüyorum.

Şahsi yorumlarımı yapacak olursam ürün gayet iyi sessiz ve güzel bir görseli var. Ortalama 20 derecelik bir fark yaşadım. Ürün ben dahil 4 arkadaşımda bulunuyor hepimiz aldık gayet iyi sonuç veriyor.
Ürünün linkini paylaşabilirim gelbura ve nepalbilişim de satılıyor. Yetkili satıcı gelbura diye biliyorum.

Hocam ürünün yanında termal macun geliyor değil mi? Bir de biliyorsanız AM5 soket ile uyumlu olduğunu duydum doğru mudur?

Hocam ürünün yanında termal macun geliyor değil mi? Bir de biliyorsanız AM5 soket ile uyumlu olduğunu duydum doğru mudur?

Hangi işlemciye takacaksınız
Alirsaniz sonuclarini paylasin görmek isterim sonuclari.

Hangi işlemciye takacaksınız.
Alirsaniz sonuclarini paylasin görmek isterim sonuclari.

Ryzen 5 7600e takacağım ancak aklım DeepCool markasına kaydı gibi AK400 veya AK620 modellerini düşünüyorum ama AK620'nin anakartı bükebilme olasılığından tırsıyorum biraz sizin gibi.

Ryzen 5 7600e takacağım ancak aklım DeepCool markasına kaydı gibi AK400 veya AK620 modellerini düşünüyorum ama AK620'nin anakartı bükebilme olasılığından tırsıyorum biraz sizin gibi.

AK400 ile bu soğutucu arasında kaldım. Tek fark 2 ısı borusu biri 250W TDP değeri varken DeepCool'da 220W TDP değeri var.

AM5 uyumlu ve içinden termal macun da çıkıyor.

AK620'nin çift fanla yaptığını 226-XT tek fanla yapıyor bilginize. Tabii 226-XT modeline ekstra fan da takabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…