ID-Cooling SE-226-XT alınır mı?

AM5 uyumlu ve içinden termal macun da çıkıyor.

AK620'nin çift fanla yaptığını 226-XT tek fanla yapıyor bilginize. Tabii 226-XT modeline ekstra fan da takabilirsiniz.

Hangi işlemcide kullanıyorsunuz.

Hangi işlemciye takacaksınız.
Alirsaniz sonuclarini paylasin görmek isterim sonuclari.

Hocam Ryzen 5 7600'e taktım bugün boşta 50 derece Tom Clancy's Rainbow Six: Siege adlı oyunda işlemcinin stok ayarlarında(undervolt yapmadan) oyundayken 65-75 derece arasında oynatıyor. Stok fan kullandığım zaman rahat 95 derecelere kadar çıkıyordu ve boşta 65 derecede kullanıyordum(undervolt yapılmış halde).

Sizce ID-Cooling see226XT mi Noctua NH-U12a mı tek fark Noctua çift fan ve 1 ısı borusu daha fazla.

Hocam ryzen 5 7600 sistem satın aldım. Soğutucu bakıyorum. Stock fan var şu anda önerir misin soğutucuyu yoksa dahs yüksek bir model mi bakmalıyım?

Kule tipi olarak 226-XT çok iyi öneririm açıkçası. 5800x3D , 7600e göre fazla ısınan bir işlemci o sebeple her türlü yeteceğini düşünüyorum.

Sizce ID-Cooling see226XT mi Noctua NH-U12a mı tek fark Noctua çift fan ve 1 ısı borusu daha fazla.

Hocam ID-Cooling alın geçin derim ben şu anda değerlerden memnunum stok fan ile yük altında en az 20 derece fark etti en basitinden Valorant'ta 90 dereceyi görüyordu işlemcim şu anda en fazla 70i görüyor.

Hocam ID-Cooling alın geçin derim ben şu anda değerlerden memnunum stok fan ile yük altında en az 20 derece fark etti en basitinden Valorant'ta 90 dereceyi görüyordu işlemcim şu anda en fazla 70i görüyor.

Şimdi Noctua'da kendini kanıtlamış bir marka o yüzden çok arada kaldım ID-Cooling gelburadan alırsam bir fan daha takarım diye dusunuyorum ama Noctua ayni fiyata hem 2 fan hem de 1 ısı borusuda fazla.

Şimdi Noctua'da kendini kanıtlamış bir marka o yüzden çok arada kaldım ID-Cooling gelburadan alırsam bir fan daha takarım diye dusunuyorum ama Noctua ayni fiyata hem 2 fan hem de 1 ısı borusuda fazla.
Noctua'nun 2 fanlı modelinden tek fan ile daha iyi verim veriyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…