ID-Cooling SE 903 XT alınır mı?

enes66ak

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. İşlemci R5 5600. Stok fanla birlikte 85 derecelere çıkıyor. Bu işlemci için alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İşlemci R5 5600. stok fanla birlikte 85 derecelere çıkıyor. Bu işlemci için alınır mı?

Alınır neden alınmasın ama kaliteli termal macun kullanın size önerdiğim MX-4 veya Thermal Grizzly kasayi acmisken garanti devam ediyorsa ellemeyin garanti bitmişse ekran kartını da termal macunu yenileyin süpürge makinesi ile temizleyin anakarta gelince fazla yakın tutmamak şartı ile.

MX-4 alınmaz hocam vizkozitesi az olduğundan pompout effect yapabiliyor bu da performans kaybına neden olabiliyor, grizzly veya MX-5, MX-6 alınabilir bütçe yeterse.

MX-4 alınmaz hocam vizkozitesi az olduğundan pompout effect yapabiliyor bu da performans kaybına neden olabiliyor, grizzly veya MX-5, MX-6 alınabilir bütçe yeterse.

Ben kaç yıldır MX-4 kullanıyorum performans kaybina neden olacak bir şey karşılaşmadım tabii ki grizzly parasına göre iyi.

Ben kaç yıldır MX-4 kullanıyorum performans kaybina neden olacak bir şey karşılaşmadım tabii ki grizzly parasına göre iyi.

Hocam sizde yaşanmamış olabilir lakin MX-4 modelinde böyle bir sorun mevcut, alınmışken MX-5, MX-6 veya grizzly alınmalı diye düşünüyorum, MX-4 elinizde varsa bitene kadar kullanın tabii ki.

Hocam sizde yaşanmamış olabilir lakin MX-4 modelinde böyle bir sorun mevcut, alınmışken MX-5, MX-6 veya grizzly alınmalı diye düşünüyorum, MX-4 elinizde varsa bitene kadar kullanın tabii ki.

Bilmiyorum ne gördüm ne duydum ben şahsen ekran kartımda işlemcimde sıcaklığı çok güzel düşürdüğünü görüyorum dediğinizde olabilir zaten elimde olduğu için kullanıyorum grizzly almak daha mantıklı 20 30 TL verip.

Tesekkürler pc'yi alalı 1 hafta oldu garantiler yeni yani.BU soğutucuyu aldıktan sonra macunu yenilemem yine gerekirmi?Çünkü çok yeni daha.

Teşekkürler PC'yi alalı 1 hafta oldu garantiler yeni yani. Bu soğutucuyu aldıktan sonra macunu yenilemem yine gerekir mi? Çünkü çok yeni daha.

Gerekir çünkü cikardigin için macun işlevi kaybı eder macunsuz takarsa çökme çok ısınma aniden kapanma olur termal macun sürün öyle takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…