KoltuktakiElektarlar
Hectopat
- Makaleler
- 2
Arkadaşım ZoomFlow serisinden ürün aldı bayağı memnun. PF240 al diyecem ama bütçeni baya aşıyor.
Peki zoomflow için 100 lira vermeye değer mi? Bir de arkadaşından işlemci sıcaklıkların önce-sonra olarak öğrenme şansın var mı?
Ben de Fuma 2 alacaktım fakat benim asıl amacım işlemcinin yarattığı havayı dışarı atmak. Çok ısınıyor da MasterCase H500P kasanın içi. Kasada 5 'intake' 1 küçük egzoz var çünkü öbür türlü NVme ve CPU çok ısınıyor. O yüzden çok az egzoz var.O 360mm kullaniyor, ben sadece markanin pek bilinmemesine ragmen dogru duzgun bir marka oldugunu soylemek istedim. @HABAR hocamiz bu marka hakkinda daha detayli bilgiye sahip.
Not: Bu butcede bazi kule tipleri daha iyi olabiliyor.
Ancak bazıları sızdırıyormuş. Bu modelde öyle bir şey olur mu?Kasanız H500P sanırım, üst kısımda 360mm destekliyor olması gerek. Önerim:
ENERMAX LIQMAX III Adreslenebilir RGB 360 Hepsi Bir Arada CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
ENERMAX LIQMAX III Adreslenebilir RGB 360 Hepsi Bir Arada CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.trBu incelemede arada kaldığınız soğutucların ve önerdiğim ürünün sıcaklık değerleri var.EK-AIO Elite 360 D-RGB Review - More Performance, More RGB
EK goes all in with the AIO Elite 360 D-RGB. For this release, the company took their 360 D-RGB unit, added more RGB Vardar fans, and upped the performance of the pump. Add in some minor cosmetic changes and you have a top-tier, high-end all-in-one liquid cooler that delivers serious performance.www.techpowerup.com
Böyle bir durum olacağını zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.Peki prime üyeliğiyle bedavaya gelir mi kargo.
Liqtech modelinde sorun yaşyanlara rastlamıştım.Ancak bazıları sızdırıyormuş. Bu modelde öyle bir şey olur mu?
Bir kuşkulanmadım da değil. Cevap alamayacağımı bilsem de etiketledim @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'ü. Sonuçta deneyimlemişler.Liqmax'ın incelemesi de bu linkte, onu da şöyle bırakayım.Enermax LIQMAX III ARGB 360 AIO Review
Enermax looks to assert its dominance in the all-in-one liquid cooler market with its LIQMAX III ARGB 360 mm offering. It offers exceptional cooling performance, acceptable noise levels, and a plethora of lighting modes. As such, it manages to deliver in more ways than one.www.techpowerup.com
Böyle bir durum olacağını zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
Liqtech modelinde sorun yaşyanlara rastlamıştım.
Yine de çekinceniz varsa garanti durumunun nasıl olacağı ile ilglili müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz her ihtimale karşı.