ID-Cooling WF-12025-SD-W mi Arctic P12 T.C. mi?

Burası LED kısmı güç değil. Fandan gelen diğer kabloyu takip edin.

Bildirdiğinizde sipariş ettiğiniz ürün ile değişimi sağlanmadı mı?

Hayır benim takıldığım nokta orası değildi ürün zaten işimi görürdü ama adam üst perdeden bakıyor. Örneğin ürün açıklaması ve fotoğrafı farklı idi. Bana biraz daha düşük fanı yolladı. Söylediğimde ise biz bundan 4 ayda 3000 tane sattık kimse şikayet etmedi vs dedi. Ben kavga ettikten sonra değiştirdiler. Yani hakkını aramayan binlerce insanın hakkını aradım. Siz dikkat edin kesin olur demiyorum ama benim başıma geldi yani.

Söylediğimde ise biz bundan 4 ayda 3000 tane sattık kimse şikayet etmedi vs dedi.

Siz sipariş ettiğim ürünün model numarasıyla bana gelen ürünün model numarası farklı değiştirmek istiyorum demenize rağmen bu şekilde söylediyseler çok garip. Ayrıca benim de alışverişim oldu siteden bir problem yaşamadım. Keşke yaşasaydım merak ettim tavırlarını.

Anakartta ise SYS_FAN boş ve 4 pin.
Elimde çoklayıcı var sys_fana taksam olur mu?

4pinlik çoklayıcı.

@epimedium

Anakart üzerinde boş fan girişin varsa DC veya PWM alman fark etmez yeni aldıklarını oraya çoklayıcıyla takar DC moda alırsın hızını kontrol edebilirsin. 4 pinlik çoklayıcı olması sorun değil DC moda alacaksın BIOS'tan SYS_FAN kısmını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı