ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB PWM sıvı soğutma 999 TL

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

İyi fiyat bu soğutucu için, performans isteyenlere Fuma 2 de olur kule tipi olarak.
Hocam kurulum için senden yardım isteyecektim oğlum baba ben yaparım diyince hevesini kırmak istemedim. Bozarsa da önemli değil diye düşündüm.
Fan hızı konusunda BIOS üzerinden fanları PWM veya DC yapın ve Smart Fan Mode açın. Bendeki anakart da aynı, DC + Smart kullanıyorum daha az ses açısından. @Kürşat Arslan
Tamam teşekkür ederim.

Arkadaşlar Dark Freezer X123 alasım vardı da bunu mu alsam önerir misiniz?

Arada 830 TL falan var, o bütçeye 2-3 tane daha kule tipi sıkıştırırsınız.

Estetiğe önem veriyorsanız alabilirsiniz bu fiyattan, performans istiyorsanız ve odaklıysanız Fuma 2 alın kasanıza da oluyorsa.

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Soğutma konusunda pek fazla bilgim yok.
Garanti konusunda vs. de iyiler. Eğer soğutma yüzünden parçalarınıza bir şey gelirse ücretini karşılıyorlar.

Fan hızı konusunda BIOS üzerinden fanları PWM veya DC yapın ve Smart Fan Mode açın. Bendeki anakart da aynı, DC + Smart kullanıyorum daha az ses açısından. @Kürşat Arslan
Hallettim teşekkür ederim. Argb için bir yol varmı acaba. Kontrol sadece pompa üzerinde kumandaya benzer kablolu aparat ile oluyor.

Hallettim teşekkür ederim. Argb için bir yol var mı acaba? Kontrol sadece pompa üzerinde kumandaya benzer kablolu aparat ile oluyor.
Maalesef anakart yazılımı üzerinden kontrol edemiyorsunuz. Tomahawk MAX'ın RGB desteği var, ARGB desteği yok. Zamanında ben de araştırdım bayağı. Bu tarz bir anakarta koymamaları şaşırtıcı açıkçası.

Sağlıklı olmayan ve pahalı bir yol var o da bu ürün:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…