0 09lugano Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #1 Bilgisayarı actıgımda bu hata ile karsılasıyorum. Bilgisayar acılmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2014
Bilgisayarı actıgımda bu hata ile karsılasıyorum. Bilgisayar acılmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
0 09lugano Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #3 Kardeşim nasıl sıfırlıyacağım? Acık bilgi verir misin? PC acıldıgında bios acamıyorum o ekranda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2014
Kardeşim nasıl sıfırlıyacağım? Acık bilgi verir misin? PC acıldıgında bios acamıyorum o ekranda kalıyor.
A Ahmet Erek Ziyaretçi 21 Aralık 2014 #4 Her bilgisayarda biosa farklı tuşlarlar erişilir, Bilgisayarını kapat power tuşuna basar basmaz Delete, F2, F12 (hangi tuş senin biosunu açıyorsa) ona bas, En sonda Save kısmı olur ordan load default seçeneğini seç F10'a basıp kaydet.
Her bilgisayarda biosa farklı tuşlarlar erişilir, Bilgisayarını kapat power tuşuna basar basmaz Delete, F2, F12 (hangi tuş senin biosunu açıyorsa) ona bas, En sonda Save kısmı olur ordan load default seçeneğini seç F10'a basıp kaydet.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Aralık 2014 #5 Bilgisayarına bağlı bir sabit disk yok. SATA ve güç kablolarını kontrol et. Sabit Disk ölmüş olabilir.
Bilgisayarına bağlı bir sabit disk yok. SATA ve güç kablolarını kontrol et. Sabit Disk ölmüş olabilir.