Murathan0 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 68 9 Ocak 2025 #1 İDATA üzerinden Almanya Ulusal vize başvurusu yaptım. Randevu tarihi de yaklaşıyor. Hangi belgeler gerekiyor, nasıl yapmalıyım? Daha önce yapan veya bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
İDATA üzerinden Almanya Ulusal vize başvurusu yaptım. Randevu tarihi de yaklaşıyor. Hangi belgeler gerekiyor, nasıl yapmalıyım? Daha önce yapan veya bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 4 21 Mart 2025 #2 Ulusal vizenin içinde pek çok seçenek var öncelikle neyle başvurdunuz? Ben mesela BlueCard teklifi aldım dolayısıyla o kısmı seçerek başvurdum neredeyse 4 ay oldu halen bekliyorum randevu günü vermelerini. Çok yavaş Size randevu kaç gün sonra verildi?
Ulusal vizenin içinde pek çok seçenek var öncelikle neyle başvurdunuz? Ben mesela BlueCard teklifi aldım dolayısıyla o kısmı seçerek başvurdum neredeyse 4 ay oldu halen bekliyorum randevu günü vermelerini. Çok yavaş Size randevu kaç gün sonra verildi?