Hocam o kadar büyük bir kin olmuş ki torunları bile korkuyor.Arkadaşlar, Yunanistan'dan bahsediyoruz. Bu durum normal değil mi? Yunanlıların Atatürk'e karşı yıllardır bir kini var ve Atatürk Yunanlılar tarafından sevilmiyor.
Burada herhalde voleybolu takip eden tek adam benim hocam. Yeri geldiğinde maçlarla alakalı çok paylaşım yapmıştım.Hayatımda ilk defa voleybol konusu gördüm Technopat'ta.
Neyse zaten Yunanistan için normal şeyler bunlar. Adamların bir yerlerine batmış. Çok büyük saygısızlık ama yapacak bir şey yok.
Sabah pedere dedim işte Atatürk gibi bir insanın liderimiz olması ne kadar güzel. Bir kere daha gurur duydum diye. Öyle değil mi ama hocam?@KojiroHyuga04 kardeşim işte Atatürk öyle bir adamdı. Yunanlılara öyle bir korku saldı ki ölümünün üzerinden 85 yıl geçmesine rağmen torunları korkuyorAtatürk yaşıyor olsaydı Yunanlıları tekrardan denize dökerdi.
İyi ki hocam, iyi ki.@KojiroHyuga04 bunu sormanız bile hata. Şu an yaşadığımız toprakların üzerinde Atatürk'ün sayesinde yaşayabiliyoruz. İyi ki Atatürk gibi bir liderimiz var.