(İDDİA) FETÖ MSÜ sorularını çalmış olabilir

Makaleler
1
Daha fazla  
Zoomlanmış fotoğraflarda sosyal bilimler, edebiyat vs yazıyor. Yanlış okumadıysam kitapçıklarda çağlayan yayınları damgası var. Bu sene büyük gümbürtü çıkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayımladıkları derginin içeriklerini gözden geçiriyor. Fotoğraflarda ne soru var ne de dediğniz kelimeler.

Çalmış olabilir birçok FETO'cü tanıyorum hala asker, polis. Geçen günlerde göreve iadeler de başlamıştı. Keza mecliste de hala FETÖ'cüler mevcut. En büyük FETÖ'cü zaten hala orada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu bu adam ölmedi mi? Ben öldü diye biliyordum öyle diyorlardı bir ara.

Birinci mesajda yazdığı gibi, kendi sitelerine yazacağı makaleleri gözden geçiriyor. Edebiyat sadece YKS'de bulunmuyor. Ek olarak Sosyal Bilimler de yazmıyor. Sadece Edebiyat yazısına odaklanmak yerine, yazılara da odaklanabilirsiniz. YKS ile ilgili hiçbir şey bulunmuyor.

Azıcık mantık konuşturmak da yeterli. YKS sorularını çalacak olsalar, Twitter'da mı paylaşırlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…