Etkinlikte 2 tane şaşıracağımız şey duyurulacağı iddiası Jason Schreier'e aitti ve bu adamın daha yanlış haberi çıkmadı. Yani bu doğru lakin Half Life 3 iddiası öyle rastgele ortaya atılmış bir şey.
Zaten yanlış hatırlamıyorsam son 2-3 yıldır her Game Awards etkinliği yapılmadan önceki gün Half Life 3 ya da Portal 3 iddiası ortaya atılıyor ve hep "Gabe Newell sahneye çıkacak ve duyuracak" deniyor. Açıkçası iddia öyle sağlam olmadığı için ben asılsız olmasını bekliyorum.
Game Awards etkinliği Türkiye saati ile Perşembe gününü(Bugünü) yarına bağlayan gece 3.30'da başlayacak ve muhtemelen 7.30-8 gibi sona erecek. Eğer yarın işiniz, okulunuz varsa izlemenizi tavsiye etmiyorum.
Kaynak:
Twitter ve Reddit benzeri yerlerdeki yabancı insanlar ve Türk oyun haber sayfaları.
Etkinlikte 2 tane şaşıracağımız şey duyurulacağı iddiası Jason Schreier'e aitti ve bu adamın daha yanlış haberi çıkmadı. Yani bu doğru lakin Half-Life 3 iddiası öyle rastgele ortaya atılmış bir şey.
Zaten yanlış hatırlamıyorsam son 2-3 yıldır her Game Awards etkinliği yapılmadan önceki gün Half-Life 3 ya da Portal 3 iddiası ortaya atılıyor ve hep "Gabe Newell sahneye çıkacak ve duyuracak" deniyor. Açıkçası iddia öyle sağlam olmadığı için ben asılsız olmasını bekliyorum.
Game Awards etkinliği Türkiye saati ile Perşembe gününü(Bugünü) yarına bağlayan gece 3.30'da başlayacak ve muhtemelen 7.30-8 gibi sona erecek. Eğer yarın işiniz, okulunuz varsa izlemenizi tavsiye etmiyorum.
Kaynak:
Twitter ve Reddit benzeri yerlerdeki yabancı insanlar ve Türk oyun haber sayfaları.
Yaani, Half-Life 3 önemli bir oyun ama bence böyle olaylar için sabahlama saçma gibi
Sonuçta sabahda haberini görürsün ayrıca erken görmenin pek bir artısı olmuyor.
Yaani, Half-Life 3 önemli bir oyun ama bence böyle olaylar için sabahlama saçma gibi
Etkinlikte 2 tane şaşıracağımız şey duyurulacağı iddiası Jason Schreier'e aitti ve bu adamın daha yanlış haberi çıkmadı. Yani bu doğru lakin Half Life 3 iddiası öyle rastgele ortaya atılmış bir şey.
Zaten yanlış hatırlamıyorsam son 2-3 yıldır her Game Awards etkinliği yapılmadan önceki gün Half Life 3 ya da Portal 3 iddiası ortaya atılıyor ve hep "Gabe Newell sahneye çıkacak ve duyuracak" deniyor. Açıkçası iddia öyle sağlam olmadığı için ben asılsız olmasını bekliyorum.
Kaynak:
Muhtemel asla duymayacağım bir etkinliği bu vesile ile duymuş öğrenmiş oldum. Yalanı kim ortaya attıysa bu şekilde etkinliği insanlara yaymaya başarıyor. Kanmayalım dostlar
Muhtemel asla duymayacağım bir etkinliği bu vesile ile duymuş öğrenmiş oldum. Yalanı kim ortaya attıysa bu şekilde etkinliği insanlara yaymaya başarıyor. Kanmayalım dostlar
Geoff, sektörün kalça deliğidir desek yeridir. Seveni de yok zaten oyuncular arasında. Ondan beklerim böyle şeyler.
3 saatlik etkinliğe 2 saat reklam ve her yerini yala yala bitiremediğim Kojima'ya 10 dakika konuşma hakkı vereyim, yılın oyunu ödülü kazanan adama prompterda 30 saniye süre vereyim ve süre dolunca "Kısa kes" diyeyim diyen birisi bu.
Ha bu arada evet, Silent Hill 2 Remake'in yılın oyunu adayı olamamasının muhtemel sebebi bu adamın Kojima'yı çok sevmesi ve Konami'den nefret etmesi.
Take-Two(Rockstar'ın çatı firması) ve Sony birbirlerini çok seviyorlar fakat ona rağmen Rockstar çoğu oyununu bireysel duyuruyor. İllaha bir etkinlikte duyurulacaksa Sony etkinliğinde duyurulur ya da yine bireysel duyuru yapılır.
Take-Two(Rockstar'ın çatı firması) ve Sony birbirlerini çok seviyorlar fakat ona rağmen Rockstar çoğu oyununu bireysel duyuruyor. İllaha bir etkinlikte duyurulacaksa Sony etkinliğinde duyurulur ya da yine bireysel duyuru yapılır.
Bende öyle düşünüyorum ancak Half Life 3'ten daha inanılır bir olasılık bence. En azından bir sızıntı olurdu. Zaten Valve'ın yapamadığını Project Borealis diye fanlar yaptı.
Ben yeni bir GoW oyunu ya da eski oyunların remake olacağının duyurulacağını düşünüyorum. Normalde GTA 6 ile ilgili bir duyuru ya da herhangi bir şeyi asla beklemem böyle etkinliklerden ama Rockstar, Dan Houser'ın Rockstar'dan ayrıldıktan sonra bazı şeylerde farklı kararlar aldıklarını düşünüyorum biracık daha. Ya da tamamen sıradan her zaman olduğu gibi ilgi çekmek amacı ile yapılmış şeyde olabilir.
Yeni bir GoW oyunu duyurulur belki dememin sebebi: God of War: Ragnarok'ün God of War (2018) Çıktıktan 2 yıl sonra duyurulmasına bağladım biraz da. God of War (2018) 2020 Ragnarok duyurusu, 2022 çıkış vs. Yani 2 senelik bir kronoloji sanki. Bir de Kratos seslendirme sanatçısının verdiği ufak bir hype sözünden.
He The Last of Us Part 2'de duyurulabilir belki sonuçta 2. sezon mart-Nisan aylarında gelirse 3-4 ay önceden duyurmaları gayet olası geliyor.
Yarın sabah uyandığımızda her şey belli olmuş olacak.