[İddia] GTA 6 ikinci fragman 27 Aralık'ta gelebilir

Salın arkadaşlar. Rockstar kafasına göre takılıyor. Yormayın kendinizi. Çıkarsa izleriz. Çıkmazsa da Ekim'e. Baydı artık. Şu 27 muhabbetine gülüp durdum sadece. Bir andadan diye haber verecekler. Yorulmayın.

Belliydi zaten trailer için asla easteregg yapmadi rockstar yapmazda taketwo hisseleri için ne zaman yararlı olursa veya bir düşüs olursa hemen yükseltmek için yayınlanır trailer zaten trailer da hazir ama sizdirilirsa da firmanın otoritesi sarsılır çünkü aşırı bekleniyor ama ses yok sızmadan yayınlansa iyi olur zaten yayinlanmasi da 1 hafta önceden duyuru ile olur

Rockstar Games Take Two'ya geçtikten sonra çok bozdu, eskiden her senede bir oyun çıkarırlardı.
Şimdi 5 10 sene de bir oyun çıkarıyorlar.
Bu bile ne kadar bozduklarını ispatlıyor.
Rockstar Games, 1998 tarihinden beri Take-Two çatısı altında şu an her yıl yeni bir oyun çıkarmak Rockstar için çok mantıksız. Adamlar 5-10 yılda bir oyun çıkarıyor, ama her seferinde çıkabilecek en üst seviyede oyun çıkarıyorlar.

Şu oyun cikinca belki diğer firmalar da ona göre çıtayı yükseltecek bir yapayzeka oynanış sunar artık 2011 den beri ayni mekanikler cogu oyunda

Rockstar Games, 1998 tarihinden beri Take-Two çatısı altında şu an her yıl yeni bir oyun çıkarmak Rockstar için çok mantıksız. Adamlar 5-10 yılda bir oyun çıkarıyor, ama her seferinde çıkabilecek en üst seviyede oyun çıkarıyorlar.
Haklısın benim için de Rockstar diğer oyun firmalarına gerçekten uzun uğraşlar ve emekler sonucu ortaya cidden kaliteli ve uzun yıllar gidebilen işler çıkaracağını göstermiştir.

Rockstar'ın şuan bu oyun için uzun süredir çalıştığını da düşünürsek bu oyunun çıkışının ertelenmesinin mantıksız olması saçma olur. Rockstar açık açık şuan trollüyor. O konuda sıkıntı yok zaten. Trailer konusunda da bence şuan hazır değiller yada traileri hazırlama kısmında da olabilirler diyelim. Rockstar GTA 6'yı çıkarmak için acele davranmış olsaydı Cyberpunk vakası gibi olabilirdi diye düşünüyorum. Bu oyun çok büyük ve detaylı bir oyun olacak. Çıkışı konusunda, optimizasyon kısmında vs. gibi çok emek ve zaman lazım. Bu yüzden 2025'de kesin bi trailer göreceğimiz daha da kesin artık. Eğer erteleme durumu olursa da trailer sonunda yeni tarih veya olmazsa da gene 2025'de geliyor yazısını görürüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı