[İddia] GTA 6 ikinci fragman 27 Aralık'ta gelebilir

Rockstar alay ediyor. Bu kadar 27 tesadüfü olması çok zor, yılın troll'ü olacak muhtemelen. Bir de kendileri değil direkt çalışanlarla yapıyorlar. İlginç ama yetti alay ettikleri .

27 ile ilgili kağıtta koordinat gösteren bir yer var. 27 Auto Sales adında Florida'da araba satan bir bayi yada işletme. Google'da 27 Auto Sales diye arattığınızda mekan çıkıyor ve açıklamalarının sonunda yazana bakın.

Aynen bu. Ve çalışanın gönderisindeki sweat'in üstünde kedi tüyü var VI şeklinde. Kesinlikle bu işte parmakları var da alay bence sadece.

Ve Rockstar'ın 27. playlistinin adı 15 yıl önceki Jason adlı playlist.

Rockstar yine rockstarlığını yapıp ters köşe yapacak milleti, herkese 27 Aralıkta gelecek diye algı oluşturdular ancak benim tahminime göre Rockstar 31 Aralıkta kimse beklemezken aniden yayınlayacak fragmanı. Geçen sene de bunu yaptılar.

Doların 10 ay içinde falan 72 olması lazım. Bu da imkansıza yakın. En fazla dolar 50 olur seneye bu zamanlara. Ki büyük ihtimalle oyun yaz aylarında falan ön siparişe açılacak. Ertelenme olmazsa.

Steam tarafı için evet 72 TL olması lazım ama PS tarafında bölgesel fiyatlandırma doğru düzgün olmadığı için ondan dolayı dedim.

Sağlam dalga geçiyorlar, online postunu alıntılayıp sadece Happy Holidays yazmak bildirimi açık kişilere yönelik sağlam troll'leme bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani 2 3 dakikalik bir video yayınlayın işte sanki oyunu çıkaracaklar 1 sene yi geçti sanki oyun cikicak gibi video gelicek daha

Alt tarafı fragman çıkaracaksınız.
Oyunun tamamını çıkarmayacaksınız ki.
Bu kadar korkak veya tembel olmayın.
Çıkarın şu fragmanı, sizde rahatlayın, bizde rahatlayalım.

Ben 2024 içinde herhangi bir GTA 6 teaser ya da fragmanı göreceğimizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…