[İddia] GTA 6 ikinci fragman 27 Aralık'ta gelebilir

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 1 Aralık günü TR saati ile saat 17.00'da duyurmuşlardı fragmanın 5 Aralık günü geleceği.
Bu bile 27 Aralık teorisinin fos olduğunu ispatlıyor.

Adamlar resmen bizimle dalga geçiyor rockstara bu konuda sinirliyim boş boşuna beklentiye sokuyorlar.
Bu firma Türk firması olsaydı herkes Rockstar istifa der, bununla da yetinmeyip Rockstar CEO'suna yazarkasa fırlatırlardı.

Neyse beyler iyi taraftan bakalım bu oyunun ertelenmeyeceğini varsayarsak 9-10 ay sonra elimizde takılın. GTA 5 oynamaya devam

Bune abi 1 yılı geçiyor 2025'e giriyoruz sayılı günler sonra bir fragman çıkacak GTA 5'e bile bu kadar zor çıkarmamışlardı.

Neyse iyi taraftan bakalım bu oyunun ertelenmeyeceğini varsayarsak 9-10 ay sonra elimizde takılın. GTA 5 oynamaya devam.

Aynen öyle.

Bune abi 1 yılı geçiyor 2025'e giriyoruz sayılı günler sonra bir fragman çıkacak GTA 5'e bile bu kadar zor çıkarmamışlardı.

Bu kadar nazlı bir oyun şirketi görmedim.

Rockstar Games Take Two'ya geçtikten sonra çok bozdu, eskiden her senede bir oyun çıkarırlardı.
Şimdi 5 10 sene de bir oyun çıkarıyorlar.
Bu bile ne kadar bozduklarını ispatlıyor.

Vallahi ilk fragmanı gördüğümüzde 2025 ne ya nasıl bekleriz diyorduk ve 2025'e giriyoruz.

Vallaha hocam GTA 6 için gittim sistem dizdim yani yoksa GTX 1650 ile hiç oynayamam oyunu.

Rockstar Games Take Two'ya geçtikten sonra çok bozdu, eskiden her senede bir oyun çıkarırlardı.
Şimdi 5 10 sene de bir oyun çıkarıyorlar.
Bu bile ne kadar bozduklarını ispatlıyor.
Hocam sen birde şirket gözünden düşün. Biz oyuncular olarak belki yeni bir Rockstar kalitesinde oyun görmek istiyoruz, çıldırıyoruz ama adamlarda kar etmek istiyor. Hali hazırda para patlatan bir oyun varken belki de acele etmiyorlar. Oyunun birde ertelenme ihtimali konuşuluyor. Dün galiba Take-Two CEO'su GTA 6 beklediğinize değecek tarzında bir açıklama yapmış. Yani oyunlarına çok uğraşıyorlar. E tabii ama bir tarafları kalkık yani tüm dünya onları bekliyor ben olsam benimde kalkardı ne yalan söylerim.

1 dakikalık fragman için saatlerce teori üreten çömezler:
İlk fragmandaki gibi duyuru geleceğini bilip onu bekleyen alimler:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…