"İDDİA" GTA VI 2. fragmanı en geç 1 ay içerisinde gelecek

İsimsizMan09

Hectopat
Rockstar Games farklı ülkelerde GTA 6 logosunun ve oyununun telif haklarını almaya başlamış. Bu durum, oyunun ikinci fragmanının yakın bir zamanda yayınlanabileceği yönünde belirtiler veriyor!

Rockstar Games daha önce aynı durumu hem RDR 2 hem de GTA V'de yaptı. Kendi oyunlarının lisans haklarına Amerika'da ilk fragman yayınlamadan önce başvuruyorlar. Fakat tüm dünyadaki, yani tüm ülkelerdeki yayın haklarına ikinci trailer çıkmadan 1 hafta veya 1 ay önce başvuru yapıp alıyorlar. Aşağıdaki görüntüde de Rockstar Games'in oyunun tüm dünyadaki lisans haklarını almaya başladığını gösteriyor. GTA VI 2. fragmanı bu yıl bitmeden çıkabilir!

1734621950243.png

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çürütüldü dostum. Brezilya başvurusu ya Aralık'ta ya da Mart'ta yapıldı sanırsam. Bizimki de 14 Mart'ta yapıldı, Ağustos'ta işleme kondu ve 9 Aralık'ta tescillendi. Trailer ile maalesef ilgisi yok.

Türkiye'de almakla uğraşmıyorlardır, ben alayım da mahkemeden pay koparayım biraz.
Aldı bile. Hep alıyor. Şimdi daha detaylı almış ama. Konusunu açtım: GTA VI markası Türkiye'de tescillendi

Bu çürütüldü dostum. Brezilya başvurusu ya Aralık'ta ya da Mart'ta yapıldı sanırsam. Bizimki de 14 Mart'ta yapıldı, Ağustos'ta işleme kondu ve 9 Aralık'ta tescillendi. Trailer ile maalesef ilgisi yok.
Umarım gelir ya. Beklemekten bıktık artık hiç de umursamıyorlar insanları herifler nasıl olsa ne zaman duyursak izlenecek diyorlar. Belki de yeni yeni tescillerin onaylanması bunun habercisi de olabilir herkesinki yeni onaylanmaya başladı başvurular eski olsa bile.

Umarım gelir ya. Beklemekten bıktık artık hiç de umursamıyorlar insanları herifler nasıl olsa ne zaman duyursak izlenecek diyorlar. Belki de yeni yeni tescillerin onaylanması bunun habercisi de olabilir herkesinki yeni onaylanmaya başladı başvurular eski olsa bile.
Ben bir ara çok bekliyordum ilk hafta çıkmayınca saldım fazla ilgilenmiyorum. Beklenti düşükken çıkarsa daha mutlu eder diye.

Ben bir ara çok bekliyordum ilk hafta çıkmayınca saldım fazla ilgilenmiyorum. Beklenti düşükken çıkarsa daha mutlu eder diye.
Çıkarsa da Türkçe çıkmalı artık oyun ya. Baktım konunuza baya almışlar tescil maddelerini. Şu oyunu her türlü yamayla oynarız ama Online tarafında Türkçe GTA çok başka bir şey be. Reklam yapacaklarına dil desteği eklesinler yahu bir kere satmasın bir daha eklemeyin deneseler görecekler alınacağını. Ben çıktığı gün 2500 tl de olsa verip alacağım mesela bilgisayarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı