Onu yasaklayacak bunu yasaklayacak, hepsi yalan dolan kaç tane haber yapıldı, etkileşim kasmak için yapıyorlar artık, sosyal medya milletin sinir sistemi olmuş artık gidince bizim millette gittiği için anlık kalp krizi ile okuyorlar bu haberleri.
Bunun dogru oldugunu veya zamanı oldugunu düşünmüyorum. Fakat Instagram'la halkın tepkisini ölçtüler zaten. Etkisiz kaldık. Bu saatden sonra her şeyi yasaklayabilirler.
Sundukları önceki sebepler mantıklı mıydı? Hayır. En iyi yaptıkları işlerden birisidir minareyi kılıfına uydurmak. Siz mantık kısmına çok takılmayın bence.
2008 de olmuş genelde. Yani YouTube Türkiye yoktu resmen o zamanlar. 2015'te olan ise rahmetli cumhuriyet savcısının rehin görüntüleri olmasıydı ve bunlar bir şey ifade etmiyor. YouTube'yi kapatamazlar.
Bir tane devlet yetkilisinin YouTube ile alakalı açıklama yaptığını görmedim. Haber kanalları da nereden etkileşim alacağını biliyor Yazıyor başına iddia, sonra gelsin etkileşim.
Technopat yazarı Ehweniscer gündemdeki yasak konularına bir ekleme yaptı;
İnternet komple kapatılacak.
Kaynak: Ben.
Diyen Sayın Ehweniscer, gözleri bu konuşmalarıyla kendi üzerine çekti. Şimdi akıllardaki soru bunun nereye varacağı?