[İddia] Hükümet YouTube'u yasaklayacak

Her şeyinde bişeysini çıkarmasalar bari

VPN işin ironi kısmı hocam sence pasam DNS kullanır mı? İronik bir yönetimimiz var komik.

VPN işin ironi kısmı hocam sence pasam DNS kullanır mı? İronik bir yönetimimiz var komik.
Ben her saniye OpenDNS kullandım yıllardır ama o da Instagram'a giriyor ve diğer sitelere girmiyordu bugün. Mecbur otomatik DNS kullanıyorum.

Bazı şeyleri kimse öngöremez, bilemez, tahmin edemez. Belki bir daha böyle bir olayla karşılaşmayacağız belki de çok daha kötüsü olacak. Yetkili kişilerin açıklamalarına güvenin ve bekleyin. Başka bir uygulamanın devre dışı kalacağını sanmıyorum.

Hocam koskoca adamlarsınız yakışıyormu size böyle konuşmak.

YouTube'u kapatmak daha önce yapmadıkları şey değil ama birileri sosyal medyada tıklanmak için kaynağı olmayan iddialar ortaya atmaya başladı. Yalancıya bir şey olmuyor sonuçta.

Hükümete sosyal medyaları istediği gibi kapatma gücünü çok daha önceden verdik. Bir sonraki seçime kadar her an her şey olabilir. Ancak sosyal medya gibi ülkenin sokağa çıkmak yerine içini döküp rahatladığı, insanların kendi paylaştığı verilerin beleş istihbarat ve fişleme imkânı verdiği; vatandaşın en ufak paylaşımda şafak operasyonuyla evinden alınabildiği bir durumda sosyal medya yasağı mantıksız.

Hocam koskoca adamlarsınız yakışıyor mu size böyle konuşmak.

Koskoca? adam (şüpheli) büyük ihtimalle 12 yaşında bir çocuk ve kendini havalı zannediyor kasmamak lazım.

Koskoca? adam (şüpheli) büyük ihtimalle 12 yaşında bir çocuk ve kendini havalı zannediyor kasmamak lazım.
Çocuklarla çocuk olmayı seviyorum ondandır yada sizlerle belki böyle konuşulması gerekiyor. Çok iyi insan olduğunuzdan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…