Steam İddia: Puan Dükkanı'na satın alınabilir arayüzler ve özelleştirmeler gelecek

Makaleler
35
İlginç bir iddiayla karşınızdayım.

Bildiğiniz üzere Steam Client'a arayüz güncellemesi gelecek, şu an betada kullanılabilir durumda hatta.

Bugün alt çubuğu kaldırmak üzere Steam'in arayüzüyle oynama kararı aldım. Dosyaları kurcalarken fark ettim ki Steam'in dizininde "skins" adında bir klasör bulunmuyor, normalde olması gereken bir klasör. Sonrasında ayarları kontrol ettim ve menüde skin seçme bölümünün de bulunmadığını fark ettim. Hatta bazıları Steam Topluluğu'nda bunun üzerine tartışma başlatmış.

Şu an Puan Dükkanı'ndan Steam Deck ve Büyük Ekran modu için başlatma videosu ve klavye teması satın alabiliyorsunuz puanlarınız ile. Hatta Büyük Ekran modunda ayarları ziyaret ederseniz aşağıya bırakacağım şekilde fazladan ayar sekmeleri de göreceksiniz.

İddiam şu şekilde: Yeni arayüzün tam sürümü çıktığı zaman, ya da çıktıktan bir süre sonra, Puan Dükkanı'na satın alıp kullanabileceğimiz çeşitli arayüz temaları ve özelleştirmeler eklenecek, Ayarlar sekmesine "Özelleştirme" adı altında yeni bir sekme eklenecek ve buradan Steam Client için satın aldığımız özelleştirmeleri uygulayacağız. Direkt olarak ayarlarda halihazırda bulunan Arayüz sekmesine de ekleyebilirler, o kadarını bilemeyeceğim ama bu özelleştirme seçenekleri gelmek üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç videosu hoş fakat klavye bence saçma. Kim uygulamayla klavye seçmek yerine 5000 puan verir ki?

Çok güzel olur gelirse, bekliyorum...
Çeşitli içerik üreticilerine de tema yapma olanağı sunarlarsa çok güzel seçeneklerin ortaya çıkacağına eminim.
Kim uygulamayla klavye seçmek yerine 5000 puan verir ki?
Verecek çok kişi tanıyorum. Zaten ana hedefi Steam Deck onun, telefon ve tabletlerdeki klavye özelleştirmeleri gibi.

Büyük ekran modunda da kullanılabildiğini belirttim, demek istediğim o değildi.

Evet doğru şu an okurken fark ettim ama dürüst olalım. Kaçımız Steam'i büyük ekran kullanıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…