İddia - RTX 5070 Ti özellikleri sızdırıldı!

Daha da sızdıralım mı ? 5060 8gb gelirken 5060ti 16gb gelecek.

Sızdırmadan akıtalım Kaynak için tık tık

Edit : Konu sahibi ilk posta eklerse güzel durur.

5060 Ti 16 GB fakat 4060 Ti 16 GB gibi gücü az mı olacak o önemli.

Ben 9800x3D yanına 5000 serisini (5080 bileniyordum) bekleyecektim ancak bu fiyatlandırmayla ve bu gidişle RX6800'de ki memnuniyetimin üstüne RX8000 serisini bekleyebilirim. Mesela RX 8800XT gibi. 7900XTX de fena kart değil ama AMD'nin 2 yılda bir yeni özellikleri kesmesi hoş olmadığı için yeni kartla ne varsa kurcalamak istiyorum. Yapay zeka çalışmak zorunda kalmazsam RX 8800 XT yolları gözlerim.

40 bin liradan ucuz olmayacağa benziyor 5070 Ti'ın, üstüne hala VRAM cimriliği devam ediyor. Sonları umarım Intel gibi olur, tekelliğe lanet olsun.

AMD hem işlemci hem ekran kartı bazında 2 firmadanda daha iyi gidiyor gibime geldi. Eskiye nazaran.

AMD hem işlemci hem ekran kartı bazında 2 firmadanda daha iyi gidiyor gibime geldi. Eskiye nazaran.
Yahu öyle de yapay zekaya bulaştım (Keşke bulaşmasaydım) onun yüzünden NVIDIA almam gerekiyor. Hadi oyunu bir şekilde hallederiz. Güç tüketimleri de fırlamış gözüküyor bu arada.

Yahu öyle de yapay zekaya bulaştım (keşke bulaşmasaydım) onun yüzünden NVIDIA almam gerekiyor. Hadi oyunu bir şekilde hallederiz. Güç tüketimleri de fırlamış gözüküyor bu arada.

Aynı dertten müzdarip bir çok insan var... Hem yapay zeka hem de render için NVIDIA tercih ediyordum şimdi bu VRAM olayından sonra düşündürmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…