Tam da adamını buldun ha.
Anlatıyorum dostum sistemi. 5 maç seçtin diyelim sen buradan sistem 1, 2, 3, 4, 5 yaparsan demiş olursinki 1 veya 2 veya 3 veya 4 veya 5 adet maç tutarsa para kazanacağım demek. Burada dikkat etmen gereken şey ne olursa olsun sisteme dahil edeceğim maç sayısını sondan geriye doğru başlatman yani X kadar maç seçtin X'ten geriye doğru X-2, X-1, X diye. Aksi taktirde 4 maç seçip 1, 2, 3 diye oynarsanız 4 maçı gelme halinde hiçbir para kazanamazsınız.
Ne kadar kazanbileceğini nesine sitesinden hesaplayabilirsin burada matematikteki kombinasyon seçme mantığı ile bir sürü kupon oluşturuluyor kazanığın kuponların kolon sayısı mislisi ile çarpılıyor. Böyle deyince anlamamış olabilirsin ama nesine sitesinde örnek olarak kendin de deneyebilirsin.
Bunu yaparken yüksek oran denemen gerekir maç sonu veya üst vs alırsan 5 maçtan 3 tanesini bilsen bile kazanacağın para pek cüzzi olur ve oynadığın miktara değmez. Sana tavsiyem sistem yapacaksan 3-4 tane IY/MS yani 1/2 2/1'e gibi yüksek oranlı maçlar seçmen olacaktır. Tabii böyle maçlar fikstürde çok nadir bulunur o yüzden biraz şans işi.
Çok denedim maksimim 2-3 kere tutturup verdiğim paranın 15-20 katını aldığım oldu ki o da yapmış olduğum tutmayan 30-35 liralık sistem kuponlarının parasını bile çıkaramamıştır. 30 liraları 400.000 lira yapmak "vefat eden birinden ayıp bir şey istemeye" benzer. Bunu en son Twitter'da hokkabaz diye biri yapmıştı ve sitede mesih ilan edilip Misli'nin ofisine davet almıştı sanırım. Bunun gibi birçok "fantezi sistem kuponu" yapan Twitter sayfalarına bakabilirsiniz ancak en son takip ettiğim sayfalar, her gün birkaç tane 30 lira kaybetmenin çığ gibi büyüyüp, para kaybetmenin mantıksız olduğu doğrusuna ulaşıp bu işleri bırakmıştı. Bu yüzden sistem oynamanızı önermem ha ama illa oynacaksanız size o tutturduğum bir sistem kupnun örnek vereyim
. (ben kaybede kaybede oynamasını öğrendim fakat enerjimi daha mantıklı şeylere harcama kararını aldığımdan beri oynamıyorum ve o zamandan beri hayattan da keyif alıyorum ayınısını size de önerebilirim.)
2 tane İY/MS maçı alın 20 oran olur 15 oran olur 30 oran olur. Sonra 1-2 tane ikili alın.(ms ve üst)/(kg ve üst) gibi. 1 tane de maç skoru alın. Sonra 5 adet olduysa 3, 4, 5 ya da 4 adet olduysa 3,4 gibi oynayın. Hepsini birden seçerseniz hepsi gelse bile alacağınız para az olur hepsi gelmez zaten o yüzden hepsini seçmeyin derim. Ben böyle 1-2 kere kazandım çok değil ama önerim oynamamanız yönündedir. Yarım saattir yazıyorum çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.