[İddia] Steam'e erişim engeli geliyor

Bende Steam tryden gidince pek oyun almadım. Ama bunun sorumlusu Steam değil sadece bunu bilseniz yeterli.

Farkında değilseniz her şey alıştıra alıştıra yapılıyor. Yarın engel gelse kim itiraz edecek, nereye itiraz edecek? Olmaz denilen her şeyin Full HD izleneceği bir devre girdik artık.

Farkında değilseniz her şey alıştıra alıştıra yapılıyor. Yarın engel gelse kim itiraz edecek, nereye itiraz edecek? Olmaz denilen her şeyin Full HD izleneceği bir devre girdik artık.

Bende onu diyorum arkadaşlar hala sokağa bunun için çakılır mı vs diyor. Daha önemli şeyler oldu çıkmadık dışarı diyorlar çıkmadığımız ses vermediğimiz için oluyor işte bunlar hep sessiz kaldığımız için.

Rahatınızı bozucaksınız ya. Sokağa çıkıcaksınız bu kadar basit.
Hakkımızı savunmamız gerekiyor dediğim bir mesaja neden hep beğenmedim atıyorsunuz orasıda ayrı bir konu.

İlla sokağa çıkmamıza gerek yok bir hashtag başlatmamız bile gayet iyi olacaktır.

Ayrıca Steam'e yasak geleceğini zannetmiyorum hükümetin bu kadar saçma bir karar alacağını zannetmem onun yerine Twitch gibi kumar oyunlarına yasak gelebilir.

Her sene Milli Piyango ve iddaa reklamlarıyla milleti kumar oynamaya teşvik edenler güya gençlerimizi çocuklarımızı kumardan koruyacaklar. Yerseniz tabii.

Valve ile vergide anlaşmaya varırlarsa kumar caizdir diye fetva bile verebilirler. Çok gördük bunları.

Discord ve Roblox için açıldıda ne oldu? Hiçbir şey. Fiziksel olay çıkmadığı sürece umurlarında olmuyor.

Milli piyangoda yasakladıkları dede bile var daha da kötüleride var...

Discord ve Roblox için açıldıda ne oldu? Hiçbir şey. Fiziksel olay çıkmadığı sürece umurlarında olmuyor.

Hocam hashtag yapılması kolay ama bir yerde toplanmak çok zor olacak ayrıca hashtag Roblox ve Discord için o kadar büyük değildi ama yine de duyuldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…