K kerem922 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 505 Çözümler 7 22 Temmuz 2022 #31 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Dünyada sular ısınıyor umarım 3. dünya savaşı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım bu haberler gerçek ise Arap Birliği bize karşı çıkınca NATO yardım eder.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Dünyada sular ısınıyor umarım 3. dünya savaşı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım bu haberler gerçek ise Arap Birliği bize karşı çıkınca NATO yardım eder.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2022 #32 Yaşasın ! İnsan ölecek !
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Temmuz 2022 #33 84 yıl sonra İsrail-Türkiye dostluğu! Savaş iyi bir şey değil.
Çağrı SANSAR Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 3.229 Çözümler 2 Yer Tokat Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2 Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT Kasa: Asus TUF Gaming GT301 PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #34 CorkedWine dedi: 84 yıl sonra İsrail-Türkiye dostluğu! Savaş iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Eee, büyük konuşmayacaksın. Çıkar, çıkar hep çıkar.
CorkedWine dedi: 84 yıl sonra İsrail-Türkiye dostluğu! Savaş iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Eee, büyük konuşmayacaksın. Çıkar, çıkar hep çıkar.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 22 Temmuz 2022 #35 CorkedWine dedi: 84 yıl sonra İsrail-Türkiye dostluğu! Savaş iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Çıkar icin degilse beni idam edin.
CorkedWine dedi: 84 yıl sonra İsrail-Türkiye dostluğu! Savaş iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Çıkar icin degilse beni idam edin.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Temmuz 2022 #36 SouSage dedi: Çıkar icin degilse beni idam edin. Genişletmek için tıkla... Her zaman böyle değil miydi zaten? Her şey devlet çıkarına dayalı. Kimse hayrına bir şey yapmıyor.
SouSage dedi: Çıkar icin degilse beni idam edin. Genişletmek için tıkla... Her zaman böyle değil miydi zaten? Her şey devlet çıkarına dayalı. Kimse hayrına bir şey yapmıyor.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 22 Temmuz 2022 #37 CorkedWine dedi: Her zaman böyle değil miydi zaten? Her şey devlet çıkarına dayalı. Kimse hayrına bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Ve baktıgıma göre Türkiye terör örgütlerinin yaptıgını söylüyor yani kesin biz saldırdık diye bir şey yok.
CorkedWine dedi: Her zaman böyle değil miydi zaten? Her şey devlet çıkarına dayalı. Kimse hayrına bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Ve baktıgıma göre Türkiye terör örgütlerinin yaptıgını söylüyor yani kesin biz saldırdık diye bir şey yok.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #38 kerem922 dedi: Umarım bu haberler gerçek ise Arap Birliği bize karşı çıkınca NATO yardım eder. Genişletmek için tıkla... Silah, para, mühimmat ve istihbarat yardımından öteye gitmez.
kerem922 dedi: Umarım bu haberler gerçek ise Arap Birliği bize karşı çıkınca NATO yardım eder. Genişletmek için tıkla... Silah, para, mühimmat ve istihbarat yardımından öteye gitmez.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 22 Temmuz 2022 #39 T21 dedi: Silah, para, mühimmat ve istihbarat yardımından öteye gitmez. Genişletmek için tıkla... Bunları yapsalar zaten tüm Arap yarımadasını fethederiz karşımızda olmasınlar yeter.
T21 dedi: Silah, para, mühimmat ve istihbarat yardımından öteye gitmez. Genişletmek için tıkla... Bunları yapsalar zaten tüm Arap yarımadasını fethederiz karşımızda olmasınlar yeter.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #40 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Bunları yapsalar zaten tüm Arap yarımadasını fethederiz karşımızda olmasınlar yeter. Genişletmek için tıkla... Irak-Suriye sorunlu yerler, olay ise sırf mühimmattan ibaret değil. Devletlerin çıkar antlaşmalarını göz ardı edersek kodoman devletlerin sözleri de bu hususta önemli.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Bunları yapsalar zaten tüm Arap yarımadasını fethederiz karşımızda olmasınlar yeter. Genişletmek için tıkla... Irak-Suriye sorunlu yerler, olay ise sırf mühimmattan ibaret değil. Devletlerin çıkar antlaşmalarını göz ardı edersek kodoman devletlerin sözleri de bu hususta önemli.