Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 4 Ağustos 2022 #71 OneChip dedi: A Yanlış mı biliyorum? Avrupa da araplar pek sevilmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Sadece çıkar için seviyorlar yoksa Avrupa sadece Avrupalıları araplar sadece arapları sever.
OneChip dedi: A Yanlış mı biliyorum? Avrupa da araplar pek sevilmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Sadece çıkar için seviyorlar yoksa Avrupa sadece Avrupalıları araplar sadece arapları sever.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 6 Ağustos 2022 #72 Greenville dedi: Irak'ın arkasında Amerika var. Her türlü kaybı İsrail yaşar bu durumda. Hadi biz kendimizi korusak bile, Amerikan silahları veya aletlerine İsrail pek dayanamaz, anlaşma yapılır. Genişletmek için tıkla... Amerika'da sözü geçen yahudi lobisi şu an kuruyemiş yiyordur.
Greenville dedi: Irak'ın arkasında Amerika var. Her türlü kaybı İsrail yaşar bu durumda. Hadi biz kendimizi korusak bile, Amerikan silahları veya aletlerine İsrail pek dayanamaz, anlaşma yapılır. Genişletmek için tıkla... Amerika'da sözü geçen yahudi lobisi şu an kuruyemiş yiyordur.