Steam Xbox [İddia]Xbox'a, Steam ekleniyor

Aspect15

Hectopat
Daha fazla  
Xbox 17 Haziran günü AMD ile ortaklığını duyuran ve yeni nesil konsolları ile ilgili bilgi veren bir video yayınladı.
Bu videoda yeni nesil Xbox konsolunun tek bir mağaza ile kısıtlı kalmiyacağını ve bu sebeble Microsoft ekibiyle ortak çalıştıklarını söylediler.
Ayrıca bir Twitter kullanıcısının 'kimse tek bir mağazayla kısıtlı değil cümlesiyle ilgili konuşmuyor' tweetine şöyle cevap verdiler:

1750272944727.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox 17 Haziran günü AMD ile ortaklığını duyuran ve yeni nesil konsolları ile ilgili bilgi veren bir video yayınladı.
Bu videoda yeni nesil Xbox konsolunun tek bir mağaza ile kısıtlı kalmiyacağını ve bu sebeble Microsoft ekibiyle ortak çalıştıklarını söylediler.
Ayrıca bir Twitter kullanıcısının 'kimse tek bir mağazayla kısıtlı değil cümlesiyle ilgili konuşmuyor' tweetine şöyle cevap verdiler:

Eki Görüntüle 2515686

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha bugün sattım Xbox'u pişman olmam umarım😀

Yeni çıkacak Xbox konsolu yarı-PC gibi olacak deniyordu, bence Xbox yeni çıkaracak konsol ile bu sektörü değiştirecek.

Xbox'un hep tekrar ettiği ve amacladığı şeyde buydu zaten oyuncularına ulaştırabilecekleri her şeyi ulaştırıyolar rakiplerine ise tanıtım ve kar amaclı oyunlarını çıkartıyorlar herkes Xbox'un oyunları PS'da var niye aliyim diyor ancak game Pass gibi bu tarz özellikler insanı Xbox almaya iten özellikler.

Asıl soru işaretide o işte bende çok merak ediyorum bu konuyu Sony Xbox'a çıkartmayacağım dese PC tarafındanda çekmek zorunda kalabilir mi anlaşma nasıl acaba?
Merak konusu. PS'ın en başından beri PC tarafına girmemesi gerekirdi. En büyük tercih edilme nedenleri exclusive oyunlardı bence. Hala daha çok kitlesi var ama “ne olursa olsun PC'ye de geliyor“ diyip PC tarafına kayan da çok konsol kitlesi var diye düşünüyorum.

Merak konusu. PS'ın en başından beri PC tarafına girmemesi gerekirdi. En büyük tercih edilme nedenleri exclusive oyunlardı bence. Hala daha çok kitlesi var ama “ne olursa olsun PC'ye de geliyor“ deyip PC tarafına kayan da çok konsol kitlesi var diye düşünüyorum.

Bunun sebebi PS exc oyunlarının çok fazla kar ettirmemesi bu yüzden yeni platformlara çıkartmak zorunda kalıyorlar zaten oyunların yapım masrafı bir hayli yüksek reklam bütçeleri falan da derken iyi kar edemiyorlar.
Konsol sahiplerinin coğu sadece Fortnite FIFA Call of Duty oynamak için aliyor hikayeli oyun bile oynamiyor. Yakında PC tarafınada ilk günden çıkartmaya başlarlarsa şaşırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı