İddia yüzünden uyku girmiyor

Ayıp ediyorsunuz ama ben gibi bir evlata sırf iddia oynadığından neden para vermeyesiniz ki?

Kumar oynayana para verilmez, ben sizin iyiliğiniz için diyorum bağımlı olursunuz sonra çoluğunuz çocuğunuz rızkını yedirmek mi istiyorsunuz?

50 bin TL kaybetmek de ayrı koyar uyutmaz hocam. Nasıl katlanmış arkadaş, durmadan iddia kuponu bassam gene 50k zor olur. Bu binomo tarzı uygulamalar cidden soygun yapıyor. Expertoption'da dahil. Kendim denedim 10 dolar attım. Her türlü 0 kazanç.

Kumar oynayana para verilmez, ben sizin iyiliğiniz için diyorum bağımlı olursunuz sonra çoluğunuz çocuğunuz rızkını yedirmek mi istiyorsunuz?

Babamla birlikte oynuyoruz bazen hocam. Bilmedikleri de yok ha. Yemekte gördüm dedim baba napıyosun sen? Kaybetmiş garibim bir de 50 lira. 7 maç koymuş kupona

Babamla birlikte oynuyoruz bazen hocam. Bilmedikleri de yok ha. Yemekte gördüm dedim baba napıyosun sen? Kaybetmiş garibim bir de 50 lira. 7 maç koymuş kupona
Dikkatli oynayın bari.

Hocam acil bırakmanız lazım yani yavaştan bırakmaya hazırlık yapın iyi bir psikolojik destek alın.

Dayım "iddia adama karısını bile sattırır" derdi. Dikkatli edin kendinize hocam. İlerleyen zamanlarda daha çok zarar etmeyin.

Dayınız haklı bu arada. Kendisi de oynayıp kaybetmiş zamanında, oynamayan biri basit sanıp söylemez böyle şey. Gittikçe azar azar zarar artmaya devam ediyor maalesef. Eskiden 3 liraya milyoner olmaya çalışıyordum şimdi o da yok.

Ben de bir ara çok oynuyordum deli gibi. En son 20 veya 50 liradan 2700 TL kaybedince saldım (şu an hatırlamıyorum tam ne kadar yatırdığımı). Bir maçtan yatmıştım.

Bir Kurtlar Vadisi sözü der ki; Kumari sadece oynatan kazanir. Paranizi böyle seylere kaptirmayin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bir ara çok oynuyordum deli gibi. En son 20 veya 50 liradan 2700 TL kaybedince saldım (şu an hatırlamıyorum tam ne kadar yatırdığımı). Bir maçtan yatmıştım.

Ben bir maçtan değil de genelde en beklenen bankolardan yatıyorum. Sürpriz deniyor fakat gece ki hazırlık maçında tempo üst düzeyken barça 1 golle kazandı. Şike dönüyor bu maçlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…