İddia yüzünden uyku girmiyor

Şike dönüyor bu maçlarda.

Ha sunu bileydiniz. Milyarlarca para dönen bu sektörde sikenin krali yapiliyor. Sürpriz falan yok. Hepsinin sonucu neredeyse önceden belli.

Kumar oynamayin arkadaslar. Kumar insani perisan eder. Serdar Ortac gibi bir adam bile kumar beni batirdi uykularimi kacirdi diyorsa bize kim bilir neler neler yapar.

Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına dün kaybettiğin 400 TL ni telafi etmek için 2 oranlı kupon yapıp 400 TL bas bide o 400 TL yi kaybet.

zararımı kazanırsam düşüncesi var hocam.

Batakliga saplanan herkes bu düsünceyle o batakliga saplandilar. Hadi bir daha diye diye elinde avucunda ne varsa kaybedip, üstüne bir de borclanip iyice dibe vurdular. Oynamayacaksin kardesim. Aklinin kösesinde ne olursa olsun. Bu sahtekarlara bosuna parani kaptiriyorsun.

Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına dün kaybettiğin 400 TLni telafi etmek için 2 oranlı kupon yapıp 400 TL bas bir de o 400 TL'yi kaybet.

Salıya kadar bekleyemem hocam. Akşam Rusya ligi maçları var. Rusya ligi genel olarak az gollü geçiyor. Khimki evde muhtemelen kazanacak. MS1&3.5alt seçeneğini değerlendirmeyi düşünüyorum.

Ama aklımın bir köşesinde her zaman ya tekrar zararımı kazanırsam düşüncesi var hocam. Nasıl silebilirim bu düşünceyi?

Bu bir döngü, bu tip oyunlarda sürekli kazanç diye bir durum pek mümkün değil. Elbet bir yerde kayıplar olacaktır. Zararınız şu anda 400 TL ki öyle çok büyük bir para da değil bir haftalık öğle yemeği masrafı gibi düşünülebilir. Başka bir harcamanızı biraz kısarak zaten o 400 TL'yi 1 veya 2 hafta içinde her türlü tölere edebilirsiniz. Ama diğerinde daha fazla eksiye gitmeniz her daim söz konusu.

Salıya kadar bekleyemem hocam. Akşam Rusya ligi maçları var. Rusya ligi genel olarak az gollü geçiyor. Khimki evde muhtemelen kazanacak. MS1&3.5alt seçeneğini değerlendirmeyi düşünüyorum.
Acaba trollüyor musun yoksa sıkıntın mı var? Kaybetmeye devam sana tavsiye verilmez.

Acaba trollüyor musun yoksa sıkıntın mı var? Kaybetmeye devam sana tavsiye verilmez.

Bu aşırı banko maç hocam. Kaybetme lüksü zor olan bir maç daha doğrusu. Bu maçtan başka oynamayacağım.

Khimki maçına 2 orandan 'MS1&3.5alt' 200 bastım 400 aldım zararım kapandı daha da oynamayacağım yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…