İddiaya göre TurkNet yapacağı zam miktarını arttırdı!

Bana da geldi mesaj, düzeltme şeklinde. 180 TL maalesef.

TürkNet şimdi Webtekno'ya haberi tekrar sildirmesin, ilk gün yaptıkları gibi.

Düzenleme: @500498 Bey, bu konu hakkında da bir açıklamanız var mıdır? Yoksa kesinleşene kadar yine SANSÜR mü uygulayacaksınız? ""

Düzenleme 2: "Azami yılda 1 kere zam yapıyoruz, ondan daha sık yapmıyoruz" diyen TürkNet CEO'su Cem Çelebiler'in röportajı;

Bu düzenleme ile beraber 1 yılda 2 ZAM, 1 düzenleme oldu sanırım.

(Zam kelimesini bilerek büyük yazdım zira Technopat Sosyal'de SANSÜR uygulaması olmadığı için içim rahat rahat yazayım dedim.)

Son düzenleme:
TurkNet kullanıcılarının güvenini sarstı bayağı.

@XPLSG ben de Ağustos gibi geçmeyi düşünüyordum, son yaptıklarından sonra geçmekten vazgeçtim.

TTNET'te ben daha az ödüyorum artık pususu bekliyorum zam gelsin forumda benim darlama zamanım gelecek .

Şaka bir yana baya yüksek bir artış var.

@XPLSG ben de ağustos gibi geçmeyi düşünüyordum, son yaptıklarından sonra geçmekten vazgeçtim.

Ben 1.5 yıldır falan TurkNet'liyim şu ana kadar hiç sorun yaşamadım her ay genelde 1 TB gibi bir veri harcıyorum ve memnundum ping değerleri falan iyi fakat iptal edeceğim böyle olmaz yarın 200 TL olmayacağı ne malum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…