Pentium Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı uzun bi süre kullanmadım bugün çıkardım kurdum işlemcisini değiştirdim, bilgisayarı açtığımda; IDE Device Failed OC Fail please enter setup to change oc fail settings'' hatalarını aldım sorunu nasıl çözerim? ''
Arkadaşlar bilgisayarımı uzun bi süre kullanmadım bugün çıkardım kurdum işlemcisini değiştirdim, bilgisayarı açtığımda; IDE Device Failed OC Fail please enter setup to change oc fail settings'' hatalarını aldım sorunu nasıl çözerim? ''
Winston light Kilopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 547 Yer Aydın/Didim Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2015 #2 Anladığım kadarı ile overclock hatası almışsın. Kasanın elektiriğini kes ve bios pilini çıkar 5dk. bekle. Pili takıp güç ver bakalım kasaya ne olacak.
Anladığım kadarı ile overclock hatası almışsın. Kasanın elektiriğini kes ve bios pilini çıkar 5dk. bekle. Pili takıp güç ver bakalım kasaya ne olacak.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.479 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Ekim 2015 #3 Cmos reset yap, değiştirdiğin işlemci uyumlu değilse çıkar eskisini tak. Bios'u güncelleyip bios'a gir. Bios default yapıp kaydet. HDD bağlantılarını doğru yaptığına emin ol.
Cmos reset yap, değiştirdiğin işlemci uyumlu değilse çıkar eskisini tak. Bios'u güncelleyip bios'a gir. Bios default yapıp kaydet. HDD bağlantılarını doğru yaptığına emin ol.