Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 319 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Bir diskime bakayım dedim SSD alacaktım, IDE ve fixed hard disk Media diyor, nedir bu? Kral_ama dedi: bir diskime bakayım dedim SSD alacaktım, IDE ve fixed hard disk Media diyor, nedir bu? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/kioxia-...m-2-nvme-pcie-ssd-p-HBCV00001P6C58?magaza=OVY bir de bunu kullanabilir miyim? Uyumlu mudur anakartla? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Bir diskime bakayım dedim SSD alacaktım, IDE ve fixed hard disk Media diyor, nedir bu? Kral_ama dedi: bir diskime bakayım dedim SSD alacaktım, IDE ve fixed hard disk Media diyor, nedir bu? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/kioxia-...m-2-nvme-pcie-ssd-p-HBCV00001P6C58?magaza=OVY bir de bunu kullanabilir miyim? Uyumlu mudur anakartla?
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Anakartınıza NVMe SSD alabilirsiniz attığınız linkteki güzel. Şu an Kullandığınız SSD Kingston A400, SATA bağlantılı neden IDE demiş anlayamadım.
Anakartınıza NVMe SSD alabilirsiniz attığınız linkteki güzel. Şu an Kullandığınız SSD Kingston A400, SATA bağlantılı neden IDE demiş anlayamadım.
Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 319 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 snmzsnmz dedi: Anakartınıza NVMe SSD alabilirsiniz attığınız linkteki güzel. Şu an Kullandığınız SSD Kingston A400, SATA bağlantılı neden IDE demiş anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Şu fixed hard disk media şeysi ne?
snmzsnmz dedi: Anakartınıza NVMe SSD alabilirsiniz attığınız linkteki güzel. Şu an Kullandığınız SSD Kingston A400, SATA bağlantılı neden IDE demiş anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Şu fixed hard disk media şeysi ne?
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #4 Kral_ama dedi: Şu fixed hard disk media şeysi ne? Genişletmek için tıkla... SSD'li laptopta fixed hard disk gözüküyor Laptopuma SSD taktirdim yani bilgisayarciya SSD takmasini soyledim. Neyse takti vs. eve geldim ama yine de icimi rahat ettirmek icin baktim. Baktigimda fixed hard disk diyor, sebebi nedir? www.technopat.net Cevabı bu konuda.
Kral_ama dedi: Şu fixed hard disk media şeysi ne? Genişletmek için tıkla... SSD'li laptopta fixed hard disk gözüküyor Laptopuma SSD taktirdim yani bilgisayarciya SSD takmasini soyledim. Neyse takti vs. eve geldim ama yine de icimi rahat ettirmek icin baktim. Baktigimda fixed hard disk diyor, sebebi nedir? www.technopat.net Cevabı bu konuda.