yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #1 Evet sorum bu. IDE harddiskimi SATA çeviriciyle kullanabilir miyim? Kullanırsam ne gibi eksiklerim olur ?
Evet sorum bu. IDE harddiskimi SATA çeviriciyle kullanabilir miyim? Kullanırsam ne gibi eksiklerim olur ?
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #2 Kullanabilirsin ama çok yavaş olur. İçinde sadece fotoğraf gibi şeyler bulundur.
yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #3 Yok oyun falan atacağım eğer ki yeni bir bilgisayar toplarsam diske para vermek istemiyorum. Hem oynayacaklarım LoL,NFS MW, CODMW4 olacak.
Yok oyun falan atacağım eğer ki yeni bir bilgisayar toplarsam diske para vermek istemiyorum. Hem oynayacaklarım LoL,NFS MW, CODMW4 olacak.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #4 Yükleme süreleri uzun olacaktır. Boot süresi çok uzayacaktır. Sistemin windows içindeki hızı eski sisteminize benzer olacaktır. SSD veya WD Blue 1TB almanızı şiddetle öneriyorum.
Yükleme süreleri uzun olacaktır. Boot süresi çok uzayacaktır. Sistemin windows içindeki hızı eski sisteminize benzer olacaktır. SSD veya WD Blue 1TB almanızı şiddetle öneriyorum.
yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #5 Peki. Konu çözülmüştür kilitlenebilir.