Elimde çok eskiden kalma hard diskim bulunmakta. İçerisinden verilerimi almak istiyorum, buna uygun ve ucuz hard disk kutusu nereden bulabilirim? Cihazın fotoğrafları şöyle:
Ona uygun kutu yerine eski kasa bulursun daha uyguna
gerçekten dün odayı karıştırırken bende 5 6 tane HDD buldum eski kasamla beraber içlerinde ne var ne yok nasıl bakarım diye düşünürken gidip kasayı kurmaya koyuldum. XP yükleyip eski günleri yad ederek içlerini boşalttım ve bugün diskleri en uygun kutusuna yani çöp kutusuna koydum.
Şöyle bir şeyler var işine yarayacaktır. Ben elimde zaten kasa var bunları almaya değmez diye bakıp kapatmıştım.
USB İDE SATA Çevirici Dönüştürücü HDD CD/DVD-ROM Harddisk Kablosu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! USB İDE SATA Çevirici Dönüştürücü HDD CD/DVD-ROM Harddisk Kablosu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Evet haklısın Molex güç kablosuna ihtiyacınız var.
Elimde her türlü kablo ve aparat bulunduğundan dolayı sizlerde de vardır diye onları sürekli atlıyorum kusurabakmayın.
Kasam hala bulunuyor fakat uygun bağlantı kabloları ve monitörüm bulunmuyor bir de 10 yıldan uzun süredir açılmadığı için tüm kablolamalarını söktüm. Eski dosyalarımı merak ettiğim için uygun yoldan nasıl bakabilirim araştırıyorum teşekkür ederim.