IDE HDD için HDD kutusu önerisi

bltbrk25

Centipat
Elimde çok eskiden kalma hard diskim bulunmakta. İçerisinden verilerimi almak istiyorum, buna uygun ve ucuz hard disk kutusu nereden bulabilirim? Cihazın fotoğrafları şöyle:

WhatsApp Image 2021-03-19 at 17.17.17.jpeg

WhatsApp Image 2021-03-19 at 17.17.16.jpeg

Ona uygun kutu yerine eski kasa bulursun daha uyguna :)
gerçekten dün odayı karıştırırken bende 5 6 tane HDD buldum eski kasamla beraber içlerinde ne var ne yok nasıl bakarım diye düşünürken gidip kasayı kurmaya koyuldum. XP yükleyip eski günleri yad ederek içlerini boşalttım ve bugün diskleri en uygun kutusuna yani çöp kutusuna koydum.

Şöyle bir şeyler var işine yarayacaktır. Ben elimde zaten kasa var bunları almaya değmez diye bakıp kapatmıştım.

Kasam hala bulunuyor fakat uygun bağlantı kabloları ve monitörüm bulunmuyor bir de 10 yıldan uzun süredir açılmadığı için tüm kablolamalarını söktüm. Eski dosyalarımı merak ettiğim için uygun yoldan nasıl bakabilirim araştırıyorum teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı