G #Gklp Hectopat Katılım 26 Temmuz 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar ben parçaları ayrı olarak aldım ve evde toplayacağım. Ama aklıma bi soru takıldı İDE kablosu sanırım anakartın içinden çıkmıyor. O zaman kabloyu ayrıca mı almamız lazım yoksa bir şeyin içinden çıkıyor mu? Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2015
Arkadaşlar ben parçaları ayrı olarak aldım ve evde toplayacağım. Ama aklıma bi soru takıldı İDE kablosu sanırım anakartın içinden çıkmıyor. O zaman kabloyu ayrıca mı almamız lazım yoksa bir şeyin içinden çıkıyor mu? Teşekkürler...
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #2 Güncel anakartlarda ide diye bir kablo ve girişi bulunmuyor.
hknkck Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 355 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #3 Anakartta İDE girişi varsa kablosu da çıkıyor. Son dönem anakartlarda ide girişi olmadığı için içinde kabloda olmuyor.
Anakartta İDE girişi varsa kablosu da çıkıyor. Son dönem anakartlarda ide girişi olmadığı için içinde kabloda olmuyor.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #4 Yeni anakart alacaksanız ve IDE kullanacaksanız; Bence hiç yeni almayın.
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 4 Eylül 2015 #5 Yeni anakartlarda IDE girişi yok diye biliyorum ben. Varsa da kullanmayın. SATA kullanın.