maamud ali Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 56 4 Eylül 2019 #1 SSD hızlandıma rehberinde AHCI mod diye bir mod gördüm. Seçtim ve Windows açılınca mavi ekran verdi. Araştırdim sıfırdan kurmak gerekiyormuş kurdum. 1. Fotoğrafta AHCI 2. Fotoğrafta IDE mod var ama farkı pek hissetmedim çünkü anakartım SATA 3. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
SSD hızlandıma rehberinde AHCI mod diye bir mod gördüm. Seçtim ve Windows açılınca mavi ekran verdi. Araştırdim sıfırdan kurmak gerekiyormuş kurdum. 1. Fotoğrafta AHCI 2. Fotoğrafta IDE mod var ama farkı pek hissetmedim çünkü anakartım SATA 3.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 4 Eylül 2019 #2 Çok büyük bi fark bekleme zaten olmaz da. AHCI nedir, AHCI mode nedir, AHCI etkinleştirmek şu makaleyi okursan IDE ve AHCI arasında farkı daha iyi anlıyabilirsin.
Çok büyük bi fark bekleme zaten olmaz da. AHCI nedir, AHCI mode nedir, AHCI etkinleştirmek şu makaleyi okursan IDE ve AHCI arasında farkı daha iyi anlıyabilirsin.