FyzeNN Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 278 Çözümler 7 26 Mayıs 2021 #1 Windows 10'u SSD'ye kurdum. Performansından çok memnunum ama IDE modu olduğunu fark ettim. Sıfırlamadan nasıl AHCI yaparım?
Windows 10'u SSD'ye kurdum. Performansından çok memnunum ama IDE modu olduğunu fark ettim. Sıfırlamadan nasıl AHCI yaparım?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 26 Mayıs 2021 #2 BIOS'tan AHCI olarak değiştirebilirsiniz fakat Windows'u yeniden kurmanız gerekebilir.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 26 Mayıs 2021 #3 Aşağıdaki videoda anlatıyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki videoda anlatıyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 26 Mayıs 2021 #4 Rehberi uygulayın. Windows 8 için yazılsa da aynı şey Windows 10'da da geçerli. Windows Kurulduktan Sonra AHCI Modu EtkinleÅtirme Bu rehberimizde sizlere Windows kurulu iken mavi ekran almadan AHCI modunu nasıl etkinleÅtirileceÄinizi anlatıyoruz. Pek çok kullanıcı, Windows kurulumu www.technopat.net
Rehberi uygulayın. Windows 8 için yazılsa da aynı şey Windows 10'da da geçerli. Windows Kurulduktan Sonra AHCI Modu EtkinleÅtirme Bu rehberimizde sizlere Windows kurulu iken mavi ekran almadan AHCI modunu nasıl etkinleÅtirileceÄinizi anlatıyoruz. Pek çok kullanıcı, Windows kurulumu www.technopat.net
FyzeNN Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 278 Çözümler 7 26 Mayıs 2021 #5 Peki bu yöntem yüzünden bilgisayarımda açılmama gibi bir sorun olur mu yoksa kesinlikle başarılı olur mu?
Peki bu yöntem yüzünden bilgisayarımda açılmama gibi bir sorun olur mu yoksa kesinlikle başarılı olur mu?