Escobarr16
Centipat
Türkiye cumhuriyetindeki her vatandaş Türk sayılır.
Öyle ama Diyarbakır'da bunu desen kaç kişi sana katılır?
Türkiye cumhuriyetindeki her vatandaş Türk sayılır.
Töre liderlerin suç maskesidir.Bu işlerin yaşla başla alaskı yok emin olun. Askerlik yapmanın bizim töremizde yeri önemli. Bu kadar değersizleştirmenizi anlamıyorum.
Öyle ama Diyarbakır'da bunu desen kaç kişi sana katılır?
Töre liderlerin suç maskesidir.
Ya şu milliyetçilikten sıkıldım artık Türkiye torlama toplama bir ülke. Ülkedeki nüfusun belki yarısı Türk. Arap var, çerkes var, Kürt var, laz var.
Katılıyorum. Şu topraklar bize vadedildi, bunlar bizim töremizde var vs. diyerek milyonlarca insanı katletmektir. O zaman en eski atalarımız ayin yapar, kımız içerlerdi şimdi de için hacı. Modern dünyada işler çok değişti maalesef.
İnsanlar anlamıyor. Artık modern dünyadayız. Adamlar seni gökten bomba atarak öldürebiliyor. Önceden alırdın kılıcını kim daha çevik, kılıcı güçlüyse ve taktiği iyiyse kazanırdı.Katılıyorum. Şu topraklar bize vadedildi, bunlar bizim töremizde var vs. Diyerek milyonlarca insanı katletmektir. O zaman en eski atalarımız ayin yapar, kımız içerlerdi şimdi de için hacı. Modern dünyada işler çok değişti maalesef.
İnsanlar anlamıyor. Artık modern dünyadayız. Adamlar seni gökten bomba atarak öldürebiliyor. Önceden alırdın kılıcını kim daha çevik, kılıcı güçlüyse ve taktiği iyiyse kazanırdı.
İnsanlar anlamıyor. Artık modern dünyadayız. Adamlar seni gökten bomba atarak öldürebiliyor. Önceden alırdın kılıcını kim daha çevik, kılıcı güçlüyse ve taktiği iyiyse kazanırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.