İdeal el oyun konsolu

alicangüney

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 1000 TL' yi geçmeyecek güzel bi el oyun konsolu arıyorum. Bu arada böyle el oyun konsolları için Mortal Kombat 9 gibi oyunları nerden bulabilirim? Bide bi konu daha var youtubede gördüğüm kadarıyla bu oyun konsolların oyundaki grafik kalitesi neden düşük?

Beyler yüklenin ya.

Öneriye geçmeden önce belirteyim. El konsollarının grafik kalitesi her zaman PC ve konsollara göre çok aşağıdadır ve öyle kalmaya devam edecektir.

Öneriye gelirsek... PSVita'nın grafik kalitesi nispeten iyi ancak oyun yok konsolda. Bildiğin Sony'nin üvey evladı. O yüzden tavsiye etmiyorum.
Diğer yandan Nintendo 3DS var. Hatta geçtiğimiz haftalarda New 3DS adıyla yeni bir modeli bile çıkmıştı. 3DS'te tonla oyun var. Ancak grafik kalitesi Vita'ya kıyasla daha kötü.

Sonuç: Kaliteli grafikler istiyorsan Vita'yı seçmelisin. Ancak birkaç oyun aldıktan sonra "konsolda oyun yok ya" tarzı serzenişlere geçebilirsin. Öte yandan 3DS'te asla oyun kıtlığı çekmezsin ancak hem konsolu hem de oyunlarını bulmak zor biraz.

Öneriye geçmeden önce belirteyim. El konsollarının grafik kalitesi her zaman PC ve konsollara göre çok aşağıdadır ve öyle kalmaya devam edecektir.

Öneriye gelirsek... PSVita'nın grafik kalitesi nispeten iyi ancak oyun yok konsolda. Bildiğin Sony'nin üvey evladı. O yüzden tavsiye etmiyorum.
Diğer yandan Nintendo 3DS var. Hatta geçtiğimiz haftalarda New 3DS adıyla yeni bir modeli bile çıkmıştı. 3DS'te tonla oyun var. Ancak grafik kalitesi Vita'ya kıyasla daha kötü.

Sonuç: Kaliteli grafikler istiyorsan Vita'yı seçmelisin. Ancak birkaç oyun aldıktan sonra "konsolda oyun yok ya" tarzı serzenişlere geçebilirsin. Öte yandan 3DS'te asla oyun kıtlığı çekmezsin ancak hem konsolu hem de oyunlarını bulmak zor biraz.
Desene bilgisayar düzeceğiz :D

Geçen ay New Nintendo 3DS XL getirttim Amazon'dan. Yanında şarj cihazı, koruyucu kabı, jelatini, kılıfı, 32GB hafıza kartıyla toplamda 933 TL'ye geldi. Tek cihaz isterseniz gümrükte takılmaz daha ucuza da gelir. Cihaza gelirsek grafik kalitesi PSVita ayarında, belki az daha düşük ama oyun kütüphanesi tahmin edemeyeceğiniz kadar geniş. Kaldı ki DS oyunlarını da oynatıyor. Oyunları eShop'tan alıyorum ben, orada 3DS, DS, GameBoy, GameBoy Color, NES gibi çeşitli platformlarda oyunlar bulunuyor. Vita'da ise 10-15 PS1, 40-50 PSP ve de 100'ü bulmayan Vita oyunları dışında pek bir şey yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda şunu söylemem gerekiyor. PS Vita iyi oyunları var öyle oyunsuz kalmazsınız insanlarda böyle bir önizlenimin oluşmasının sebebi Sony PS Vita oyunlarını iyi tanıtmıyor (Hiç tanıtmıyor) Reklamlarına önem vermiyor.Öyle PS4 gibi değil. Şöyle düşünün Sony Zengin bir baba. Ps3 büyük abi PS4 yeni fırlama gibi her istediği yapılan Showlar düzenlenen. Ps vita iste Yine istediği olan ama Sony Vitadan utanıyormuşcasına hiç dile getirmiyor. (Güllerin savaşındaki engelli çocuk gibi.) :D :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı