İdeal Kiloya Ulaşamamak

Cem Sonışıl

Kilopat
Katılım
3 Mart 2019
Mesajlar
264
1.76 ve 53 kiloyum yaklaşık. İdeal kilom aşağı yukarı 65-70 arası. İdeal kiloma ulaşmak için her şeyi denememe rağmen başaramadım. Yaz tatili boyunca sadece oturdum ve yedim, yemenin yanına karbonhidrat tozu da kullandım. Biliyorum tozlar sağlıksız ancak denemem gerekiyordu. Bu sürede 53'den 56'ya zar zor çıktım ancak ne zaman tekrar okul başladı tekrar 53'e geri döndüm. Ne tavsiye edersiniz ne yapmam gerekiyor kilo almam için arkadaşlar? Doktora gittim bu arada kilo almama engel olabilecek bir şeyin olmadığını söyledi. Dışardan bakınca gerçekten zayıf duruyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir fitness eğitmeni olarak maddi imkanınız varsa birebir özel çalışma ve beslenme ile çözülebilir diyorum.Ama öncesinde bi doktora görünüp sorunun sağlık açısından olmadıgını öğrenmelisiniz vücut genetiğinizden ise bunu aşabilirsiniz.
 
1.72 Ve 55 kilo olarak bu konuyu bende takipteyim.
 
Dahiliyeye gidip bir muayene ol. Hipertiroidi'den şüphelendim. Çünkü yeteri kadar karbonhidrat kullanıp kilo alamamışsın. Dahiliye gerekli görürse endokrinolojiye aktarır zaten.
teşekkürler
 
Yaz tatili boyunca sadece oturdum ve yedim, yemenin yanına karbonhidrat tozu da kullandım. Biliyorum tozlar sağlıksız ancak denemem gerekiyordu.
Bu konu yanlış anlaşılıyor mesela. Takviye ürünleri zararlı değildir. Kullanım biçimi zararlı olabilir. Senin durumunda kullanmak sakıncalı değil. Ama sen sabah akşam karbonhidrat alıp Gainer kullanırsan zararlı olur anca.

Bir arkadaşım sadece sabah kahvaltısında 3 tane yarım tost yiyordu kilo alabilmek için. Ama hiç alamadı. Daha sonrasında doktora başvurdu ve kan testi yapıldı. Ona göre bir program düzenlediler. Bence senin en kısa zamanda kan testi hatta gaita testi de olman gerekli. Ya kan değerleri ya da bağırsaklarında sorun olabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…