İdeal mobil internet hızınız nedir ?

itsAtaken

Kilopat
Arkadaşlar Merhaba. Vodafone kullanıyorum ve freezone özel aylık 16 tl olan faturasız 1 gb paketim var. Speed test atıyorum kafam esince. Bazen 3, bazen 5, bazen 1 Mbps çıkıyor. Ve geçenlerde hiç beklemediğim bir anda yaptım, 11 Mbps geçti download hızı.. Screen de aldım, isterseniz atarım.

Şimdi aslında 2 sorum var, ilki belli. Size kaç Mbps yetiyor ? İdeali kaçtır?

İkinci: Bu internet paketlerinde hıza göre değişim olmuyor mu ? Yani biz 16 TL'ye sınırsız internet alıyor olamayız. 11'e kadar çıkartmayı becerdim, sonu kaç bunun ?

Teşekkürler.

Bu o alışıla gelmediğim zamanki denemem.

İşin garip tarafı, Edirne merkez de 3-5 çıkarken, Bulgar kapısına yakın bir ilçede (şu an) 8 filan çıkıyor 8 Megabit iyi midir diyecem, iyi herhalde.

8 Mbps internet mobilde iş görüyorda benim evimde ki hızda aynı o yüzden pek bişey diyemem ama senin aldığın sonuçlar hiç kötü değil.

Bana göre mobilde en ideali ve olması gereken 8 Mbpsdir şu anda. Fakat büyük bir çoğunluğumuz daha da hızlıyı isteriz. Genlede hız çevredeki 3G sağlayıcısından kaynaklıdır.

Benim Note3' ümde şöyle bir şey var, neredeyse hiç 3G'yi görmedim. Hep H+'ta çalışıyor veri aktarımı. Bazen sadece H oluyor aşağı yukarı oklar yok, bazen ise E oluyor, o zaten ölüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…