C Chewy Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 58 30 Haziran 2020 #11 Apollo 11 dedi: Evet, bende aynı şekilde 4 GB ek yapacaktım, içini açtığım da tek slot gördüm, anakarta kadar komple söktüm bilgisayarı belki bir sürpriz olur diye ama nafile, tek slot var. Genişletmek için tıkla... Evet, dediğin gibi tek slotmuş söylediğin için teşekkür ederim yoksa alıyordum. Yırttım diyebiliriz. Peki, önerdiğin 8 GB bir RAM var mı PC'me uyumlu.
Apollo 11 dedi: Evet, bende aynı şekilde 4 GB ek yapacaktım, içini açtığım da tek slot gördüm, anakarta kadar komple söktüm bilgisayarı belki bir sürpriz olur diye ama nafile, tek slot var. Genişletmek için tıkla... Evet, dediğin gibi tek slotmuş söylediğin için teşekkür ederim yoksa alıyordum. Yırttım diyebiliriz. Peki, önerdiğin 8 GB bir RAM var mı PC'me uyumlu.
Apollo 11 Decapat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Astrofizik 30 Haziran 2020 #12 Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 Notebook Ram - ebrarbilgisayar.com Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 Notebook Ram en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'da. Kingston KVR16S11/8 ve Notebook Ram fırsatlarını kaçırmayın! www.ebrarbilgisayar.com Bunun aynısını alıp kullanmıştım. sayfayı örnek olarak atıyorum buradan almadım. Güvendiğin bildiğin yerler varsa oralara bakabilirsin.
Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 Notebook Ram - ebrarbilgisayar.com Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 Notebook Ram en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'da. Kingston KVR16S11/8 ve Notebook Ram fırsatlarını kaçırmayın! www.ebrarbilgisayar.com Bunun aynısını alıp kullanmıştım. sayfayı örnek olarak atıyorum buradan almadım. Güvendiğin bildiğin yerler varsa oralara bakabilirsin.