IdeaPad 3 CS2 5 FPS'te takıldı

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Oyunum 5 FPS'de takılı kalıyor. Sistemimin 5 FPS'de kalmayacak kadar kötü olmadığını düşünüyorum. Cihazım Lenovo IdeaPad 3-17ıtl6. fps_max komutlarını kontrol ettim orada limitleme yok. Dikey eşitleme açık ve kapalı denedim değişen bir durum yok. Grafik ayarlarıyla oynadım yine Max 5FPS. Cihazımda 32 GB RAM var. Kingston marka 3200MHz olan tek slot RAM takılı.

Son düzenleme:
Bence çok bile, IdeaPad'lerde kötü bile olsa oyun keyfini unut. İncecik yapacağız diye fan koymayı unutmuşlar gibi, değişik bir cihaz.

Overclock ve undervolt yapmaya çalıştığında da mavi ekran verecek.

Bence çok bile, IdeaPad'lerde kötü bile olsa oyun keyfini unut. İncecik yapacağız diye fan koymayı unutmuşlar gibi, değişik bir cihaz.

Hocam şu an fanlarım açık çalışıyor gayet. İşlemci ve ekran kartı kullanımlarımda fazlasıyla düşük.

Hocam şu an fanlarım açık çalışıyor gayet. İşlemci ve ekran kartı kullanımlarımda fazlasıyla düşük.

Lenovo'ya göre cayır cayır yandığı için.
Benzer ürününü aldım, Lenovo sadece web için alınacak cihaz.

Lenovo'ya göre cayır cayır yandığı için.
Benzer ürününü aldım, Lenovo sadece web için alınacak cihaz.

Stres testinde 80 derece geçmedi. Aynen cayır cayır

Konuyla alakası yok. İmzanızda yazanlardan da anladım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…