Ideapad 3 Gaming vs. Acer Nitro 5

Max-Q olmasına rağmen çok daha iyi hocam.

Hocam attığımız 3050 Ti Ideapad bu bütçenin en iyisi 85W 3050 Ti var daha iyisi yok bu bütçede.

Nedense Lenovo'ya ısınamadım bir türlü Acer kötü dediniz ama nedesen Acer almak istiyorum gibi

Hocam bütçeyi aşar bu bayağı.
Hocam o zaman arkadaşların önerdiği RTX 3050 Ti olan modeli alın derim.
Hocam bu çöpe para basacağınıza gidin bana basın size daha iyi bir oyun hizmeti sunarım emin olunuz. RTX 3050 Ti bunu rahat tokatlar, kendisini gelişmiş bir GTX 1660 Ti modeli gibi düşünebilirsiniz ki zaten buradan da rahat daha iyi olduğunu anlarsınız.
Max-Q olmasına rağmen çok daha iyi hocam.

Hocam attığımız 3050 Ti Ideapad bu bütçenin en iyisi 85W 3050 Ti var daha iyisi yok bu bütçede.
Kesinlikle @messinicocugu hocama katılıyorum gidin RTX 3050 Ti olanı alın geçin @Trtech hocam.
6 senedir Acer kullanıyorum, annem babam 2000'lerden beri kullanıyor ve hiç sıkıntıyla karşılaşmadık. Ama Lenovo da kötü değildir.

Hocam zaten ACER markası kötü demiyoruz ancak sistem özellikleri kesinlikle bu parayı hak etmiyor. Biz içindeki GTX 1650 Ti modeline çöp diyoruz anlatabildim mi? Yani o ekran kartını da NVİDİA üretiyor ki eski kalmış bir model.
Nedense Lenovo'ya ısınamadım bir türlü Acer kötü dediniz ama nedense Acer almak istiyorum gibi
Hocam anlamak mı istemiyorsunuz yoksa Trol mü yapıyorsunuz? RTX 3050 Ti rahat rahat geçer bu GTX 1650 Ti oyunlarda fazla FPS verir. Hani daha düşük bir tabir ile: GTX 1650 Ti GTA 5'i 80 FPS ile açıyor ise RTX 3050 Ti modeli GTA 5'i 120 FPS ile açar anlatabildik mi? Ha illa ben ACER alacam rezil bir karta bu kadar para bayılacam çünkü markası ACER diyorsanız buyurun alın ne diyeyim.

Hocam lenovanin hiç incelemesi yok dell biraz daha sağlam gibi

Hocam hepinizden Allah razı olsun aydınlandım resmen Lenovo alacağım çok teşekkürler https://www.hepsiburada.com/lenovo-...x-p-HBCV00000BDM1Y?url_src=and-product-detail

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…